Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hetes számú menü

Nagyi Kifőzdéje BudapestNagyi Kifőzdéje Budapest a térképen

2024. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. április 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Házias, családias, barátságos kifőzde a II. kerületben, a Lukács Fürdővel szemben. A rendelés a pultnál történik, majd az ételt kihozzák az asztalhoz. Alapvetően magyaros ételeket kínálnak, hagyományos elkészítéssel. 5 féle leves, tucatnyi főétel, 16 féle menü (2 fogás leves + főétel 2300-4500 Ft között, de jellemzően 3500 Ft környékén ki lehet hozni). Ottjártamkor tökfőzelék, sült oldalas, marhapörkölt, töltött káposzta, pecsenye kacsacomb, valamint rántott csirkemell szerepelt a főételek között. Desszertek terén palacsinta, túrófánk, házi almás és meggyes pite, valamint túrógombóc, házi zserbó szerepelt az étlapon. Az aktuális kínálat a pult melletti táblán olvasható. Italok terén szóda, szörp, kávé és sör (nem tudom, milyen, de üveges), valamint kancsóban kihelyezett ingyenes víz iható.
Választásom gombaleves - hatalmas adag, nagyon finom, magyaros fűszerezés, paprikás, kicsit tejfölös, kakukkfüves, jól sikerült, jó választás. A főétel töltött tök, kicsit túlkészült, a töltelék nem annyira finom, vegyes körettel, valamint egy remek kapros szósszal. A főételek nem túl nagy adagok, de a két fogással jól lehet lakni. (3500 Ft). Elvitelre vittem még túrógombócot, 3 db egy adag. Háromféle szósz volt hozzá, meggyes, vaníliás és édes tejföl. A gombóc korrekt, nem kemény, jó ízesítésű és állagú.
A berendezés retró, múltidéző, a belső terem a szebb és régiesebb. Sok régi bútor és dekoráció teszi hangulatossá a helyet. Korrekt 4 pont.
A járdára telepített teraszra is ki lehet ülni, de ott csak 2 személyes asztalok vannak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (20)
Nagyi Kifőzdéje Budapest - Étlap/itallapNagyi Kifőzdéje Budapest - BelsőNagyi Kifőzdéje Budapest - Étel/italNagyi Kifőzdéje Budapest - Étel/italNagyi Kifőzdéje Budapest - BelsőNagyi Kifőzdéje Budapest - Étel/italNagyi Kifőzdéje Budapest - Étel/italNagyi Kifőzdéje Budapest - BelsőNagyi Kifőzdéje Budapest - BelsőNagyi Kifőzdéje Budapest - BelsőNagyi Kifőzdéje Budapest - BelsőNagyi Kifőzdéje Budapest - BelsőNagyi Kifőzdéje Budapest - MosdóNagyi Kifőzdéje Budapest - MosdóNagyi Kifőzdéje Budapest - EgyébNagyi Kifőzdéje Budapest - Külső képNagyi Kifőzdéje Budapest - Étlap/itallapNagyi Kifőzdéje Budapest - Külső képNagyi Kifőzdéje Budapest - Külső képNagyi Kifőzdéje Budapest - Külső kép

Nagyi Kifőzdéje további értékelései

2019.05.07egyedül
Átlagos
Korábban, úgy 3-4 évvel ezelőtt nagyon jó hely volt a Nagyi Kifőzdéje. Aztán, talán mert felkapták, sokan látogatták, kezdett gyengülni a kínálat, megszűnt a kiszolgálók kedvessége, és az ételek is veszítettek ízletességükből. Az árak, természetesen szépen emelkedtek. Az étkezde két helyiségből...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
31.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval