Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyerekként is utáltam a napközit

NapKözi - Millenáris Park BudapestNapKözi - Millenáris Park Budapest a térképen

Gyenge 2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. február 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ez a 2. Napközi nevű hely, ahol jártam Budán, a másik a Műszaki Egyetem közelében működő barátságos egyetemi krimó.
Ez a NapKözi a Millenáris Park közepén, műfüves nyitott teraszként üzemel. Jó pár családi programon és a játszótéren is jártunk már a Millenárison, így adódott, hogy a NapKöziben üljünk le és együnk-igyunk valamit. Eddig 3x voltunk, és mindháromszor csalódtunk. A legutolsónál nem igazán akarta észrevenni a személyzet, hogy ott vagyunk, de a másik 2 alkalommal is sokat kellett várni. Az teljesen szokványos gyakorlat itt, hogy a vendégek maguknak csinálnak helyet, szereznek plusz székeket, hogy le tudjon mindenki ülni, áttolják az asztalokat, stb., a személyzet még véletlenül sem segít. A kiszolgálásra, rendelés felvételre, az italokra, ételekre - pedig csak nagyon egyszerű, gyors dolgokat kértünk - majd végül a fizetésre is rengeteget kell várakozni. Én végül meguntam, így a pultnál fizettem; csak készpénzt fogadtak el.
Az 1 oldalnyi étlap bisztrós jellegű, főleg fast food: hamburger, quesadilla, hot-dog, sült krumpli, nachos, palacsinta. Palacsintát ettek a gyerekek (190 Ft/db), valamint hot-dogot vettünk (klasszikus 690 Ft). A virsli fura ízű volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (17)
NapKözi - Millenáris Park Budapest - Külső képNapKözi - Millenáris Park Budapest - Külső képNapKözi - Millenáris Park Budapest - Külső képNapKözi - Millenáris Park Budapest - Külső képNapKözi - Millenáris Park Budapest - Külső képNapKözi - Millenáris Park Budapest - Külső képNapKözi - Millenáris Park Budapest - Külső képNapKözi - Millenáris Park Budapest - Külső képNapKözi - Millenáris Park Budapest - Külső képNapKözi - Millenáris Park Budapest - Külső képNapKözi - Millenáris Park Budapest - Külső képNapKözi - Millenáris Park Budapest - Étlap/itallapNapKözi - Millenáris Park Budapest - Külső képNapKözi - Millenáris Park Budapest - Külső képNapKözi - Millenáris Park Budapest - Külső képNapKözi - Millenáris Park Budapest - Külső képNapKözi - Millenáris Park Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Pünkösdi kikapcsolódás
Pünkösdi kikapcsolódás
05.17-20.
Hotel Kumánia Kisújszállás
155.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval