Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mindent a szendvicsekről

Noodlemix - Nyugati Pályaudvar BudapestNoodlemix - Nyugati Pályaudvar Budapest a térképen

2018. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. február 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Arról már korábban írtam, hogy a pizzával lebőgtek nálam, viszont reggelente hetente többször is itt szoktam szendvicset venni. Ár-érték arányban a környéken szerintem a legjobbak, és frissen készülnek mindenféle laktató, bőséges szendvicsek. A sima szalámis, sonkás, sajtos császárzsemlétől elkezdve (250 Ft) a sajtos buciba, óriáskiflibe, paninibe rakott rántottás, rántott húsos, grillhúsos, bacon-ös verziókig (kb. 500 Ft-ig bezárólag). A szendvicseket folyamatosan töltik fel, ahogy fogy, elég népszerű hely, szinte mindig van 1-2-3 sorbanálló, de gyors a kiszolgálás, 2 ablakban. Helyben fogyasztásra nincs lehetőség, talán 1-2 állóasztal jól jönne, persze lehet, nem kaptak rá területfoglalási engedélyt. Az aluljáró nagyon huzatos és forgalmas, a környéket meg inkább nem részletezem, az sajnos lelombozó.
Kávét is ittam már náluk, coffee to go elviteles verzióban, papírpohárba töltik, tűzforró, minőségre gyenge, olcsó gépi.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (5)
Noodlemix - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/italNoodlemix - Nyugati Pályaudvar Budapest - BelsőNoodlemix - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/italNoodlemix - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/italNoodlemix - Nyugati Pályaudvar Budapest - Étel/ital

Noodlemix - Nyugati Pályaudvar további értékelései

2016.12.13egyedül
Gyenge
Az elmúlt időszak egyik legrosszabb élménye. A Nyugati metróaluljáróban, a Westend bejáratával szemben lévő talponálló gyorsétkezdéről van szó. Az árak igencsak vonzóak, egy átlagosnál valamivel kisebb szelet pizza csupán 199 Ft-ba kerül, ami a valóságban értelemszerűen 200 Ft, ez csak jól hangzó...
2016.09.15egyedül
Kiváló
Legjobb. Mindig ha a Nyugati téren vagy a környéken járok veszek egy nagy dobozzal. A kinálat nem tul széles de nem is gyér. Kedvencem a Mangós-Chilis csirke. Egyszerűen mennyei. A kiszolgálás barátságos és jo fej. Az árak is jok(nagy doboz 990). Probáld ki te is. Garantáltan nem csalódsz majd.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Újra vár a balatoni nyár
Újra vár a balatoni nyár
07.01-08.31.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
236.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval