Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Itt bízhatsz a családban

Ohana - The Coffee Family BudapestOhana - The Coffee Family Budapest a térképen

Kiváló 2023. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ohana a béke szigete az egyébiránt rendkívül nyüzsgő, zajos és sajnos folyamatosan romló, pusztuló állapotú Jászai Mari tér közelében, a 2-es villamos végállomás leszállóhelyénél. Sajnos a szépen elkészített bejárat melletti falat idióták összefirkálták, ez a fajta graffiti biztosan nem művészet, csak értelmetlen rongálása a köz- vagy valaki más vagyonának. Bár itt "fent", szóval az utcaszinten, a járdára kitelepülve van egy kis teraszuk napernyővel, de a felvezetőben leírtak miatt egyértelmű volt, hogy mi inkább bemegyünk. Pár lépcsőfok és meg is érkeztünk a családi kávézóba vagy a kávé-családba. Ohana Hawaii nyelven azt jelenti, hogy család. És valóban családias kis helyre csöppentünk. Csendes, nyugodt, sok a fehér dekoráció, de mégsem hideg az összhatás, sok a zöld növénydíszítés hozzá. Abszolút alkalmas kihelyezett home office munkahelyként is, vagy baráti beszélgetésekre vagy akár magányos elmélkedésre, olvasásra is.

A pultban két fekete pólós, tetovált karú fiatalember főzte szorgalmasan a kávékat és szolgálta ki a vendégeket. Kétféle kávé közül lehetett választani, amelyeket frissen darálnak, majd főznek. Az egyik az Aloha, etiópiai Hafursa Haru termőterületről, virágos, gyümölcsös, ribizlis világ. A másik egészen más, Apo a brazil Serra Da Mantiqueira régióból inkább tejcsokoládés mandulás ízeket hoz. Ez a fajta kifejezetten eszpresszóhoz ajánlott. Szóval én ez utóbbi mellett tettem le a voksomat. És egy kiváló eszpresszót ittam 590 Ft-ért. Tisztított víz csapos üvegballonban van kihelyezve a vendégtérbe, önkiszolgáló rendszerben működik, természetesen ingyen.
Kávén kívül forró csokit, matcha lattét, chai lattét lehet inni, illetve kiemelném a csúcskategóriás Zhao Zhou teákat (1590 Ft).
Ehetőségek terén házi csokis minikuglóf, banánkenyér, mákos citromsüti, pekándiós pite, csokis-passiógyümölcsös torta (950-1490 Ft), nagyon finomak és tényleg háziasak voltak a sütik. Az üdítők és gyümölcslevek is prémium kategóriásak, On Lemon, Fever-tree, Fő Juice.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (14)
Ohana - The Coffee Family Budapest - BelsőOhana - The Coffee Family Budapest - Étel/italOhana - The Coffee Family Budapest - BelsőOhana - The Coffee Family Budapest - Étel/italOhana - The Coffee Family Budapest - Étlap/itallapOhana - The Coffee Family Budapest - BelsőOhana - The Coffee Family Budapest - BelsőOhana - The Coffee Family Budapest - Étel/italOhana - The Coffee Family Budapest - Étel/italOhana - The Coffee Family Budapest - BelsőOhana - The Coffee Family Budapest - Külső képOhana - The Coffee Family Budapest - Külső képOhana - The Coffee Family Budapest - EgyébOhana - The Coffee Family Budapest - Belső

Ohana - The Coffee Family további értékelései

2023.06.06a párjával
Kiváló
Az Olimpia Park és a Jászai Mari tér között botlottam bele az Ohana kávézóba. A hely dizájnja hangulatos, manírmentes, és régen tapasztaltam ennyire kedves kiszolgálást. A specialty kávék mellett sós és édes falatokat is el lehet itt fogyasztani, illetve kapszulás- és szemes kávét, valamint kávé...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Napi árak félpanzióval
Napi árak félpanzióval
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
69.600 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval