Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jellegtelen étterem, figyelmetlen kiszolgálás

Öreghalász Étterem BudapestÖreghalász Étterem Budapest a térképen

Gyenge 2017. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. július 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ennyire jellegtelen étteremben még nem jártam. Hosszasan próbálom felidézni az étterem belső terét, az étlapot és az ételek ízét, ami – mivel sajnos semmilyen nyomot nem hagytak bennem - nem könnyű feladat. Az étlap indokolatlanul hosszú, az ételek nagy része nem rendelhető. Az igen szerény választékból végül vaslapon sült csirkemellet és rántott csirkemellet választottunk. Az ételekre sokat kellett várni. A pincérnek nem sikerült az egyszerű italrendelést – szénsavmentes, nem hideg ásványvíz – abszolválni. Először hideg szénsavmentes vizet hozott, majd nem hideg szénsavasat. A kettő kombinációját valahogy képtelen volt megérteni, nem is erőltettük tovább. Nagy sokára megérkeztek az ételek, hihetetlenül pici adagokat kaptunk, éhesek maradtunk. Az ételek egyébként finomak voltak, de nem kimagaslóan. Az italok nagyon drágák és az ételek is erősen túlárazottak. Mi nem leszünk visszatérő vendégek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:

Öreghalász Étterem további értékelései

2024.03.27barátokkal
Kiváló
Évek óta járok a barátaimmal vacsorázni, havonta egy alkalommal. Kiváló a konyha, udvarias és gyors a kiszolgálás, nagyon elégedettek vagyunk mindnyájan! Nem véletlenűl járunk évek óta ebbe az étterembe, csak ajánlani tudom. A társaság fele Budáról jár át és nem bánják! Klassz hely!
2020.06.27gyerekekkel
Kiváló
Sajnálom ,hogy már korábban nem kerestük fel ezt éttermet.Hangulatos,tiszta,udvarias kiszolgálás nagyon finomak az ételek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2020.06.04kollégákkal
Átlagos
Többször jártam már itt, de az utolsó látogatás kissé csalódás volt. Nem az ételek vagy a kiszolgálás, inkább a hely környezete és az épület állaga miatt. Emlékeimben egy jó hírű, teltházas étterem élt, ezzel szemben tátongott az ürességtől, igaz hétköznap tértünk be egy késői ebédre. Rajtunk...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval