Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rejtélyes tekercsek

Pho 18 Vietnami Étterem BudapestPho 18 Vietnami Étterem Budapest a térképen

2020. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pho18 azonos nevű, Király utcai étkezdéje már egyszer bejött, így ezen pozitív benyomások alapján megnéztem a Ráday utcai egységüket is, ami emlékeim szerint korábban nyitott, de a Ráday utcai vendéglő-arzenálban eddig hátrasorolódott más helyek mellett.
Egy vietnami pho étteremről van szó, vietnami a teljes személyzet. A bejáratnál a pultban egy fiatal hölgynél kell leadni a rendelést, majd a végén fizetni, míg a kis ablak mögötti konyhában fiatal srácok főznek, persze csalóka, mert a vietnamiak között láttam már olyat, aki 20-nak sem nézett ki, aztán a valóságban 35 éves volt.
Az étlap nagyjából, de lehet, hogy 100%-ban megegyezik a két éttermükben, tradicionális vietnami ételeket kínálnak, melyek között az elmúlt években jó pár bekerült már a hazai köztudatba is.
Pho levesek, tésztás és rizses egytálételek adja az étlap gerincét.
Én az általam kedvelt fogásokat választottam, tavaszi tekercset (350 Ft/db), nyári tekercset (450 Ft/db) és panírozott garnélarákot (500 Ft/2 db) kértem az előételek közül válogatva, hozzá tofu salátát (500 Ft), valamint egy dobozos mangó juice-t (390 Ft). Ital nélkül 2000-2500 Ft-ból itt már jól lehet lakni, ami szerintem korrekt ár.
Itt is van menü, ami naponta változik és naponta 3 vagy 4 étel közül lehet válogatni 1500 Ft körüli áron (egytálételre értendő ár).
A garnéla mirelit, a nyári tekercs egy kissé állatag volt és kisebb, kevesebb rák volt benne, mint a Király utcában, és ez valójában csirke-rák vegyes töltetű volt. A tofu saláta friss, ropogós, nem egy nagy konyhaművészeti produkció, de ötletes fogás.
A pulton láttam akciós mochi-kat, így ezekből is vásároltam 3 dobozzal (2 db 1300 Ft-ért, a 3. 1000 Ft volt).
A tisztaság amolyan ázsiai-as, nem csillog-villog, hogy finoman fogalmazzak A mosdó kissé avítt.
Kiszolgálás egykedvű. Nyelvi problémák előfordulnak, angol nyelvtudás előny. Bankkártyás fizetés lehetséges.
A konyha gyors. Átlagos méretű adagok, nem túl nagyok.
A hely népszerűnek tűnik, van teraszuk, ebédidőben hétköznap kb. 80%-os telítettséget tapasztaltam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (43)
Pho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - EgyébPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Külső képPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Külső képPho 18 Vietnami Étterem Budapest - BelsőPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Külső képPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Külső képPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Külső képPho 18 Vietnami Étterem Budapest - BelsőPho 18 Vietnami Étterem Budapest - MosdóPho 18 Vietnami Étterem Budapest - BelsőPho 18 Vietnami Étterem Budapest - BelsőPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Étlap/itallapPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Étlap/itallapPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Étlap/itallapPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Étlap/itallapPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Étlap/itallapPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Étel/italPho 18 Vietnami Étterem Budapest - BelsőPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Étlap/itallapPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Étel/italPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Étel/italPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Étel/italPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Étel/italPho 18 Vietnami Étterem Budapest - BelsőPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Étel/italPho 18 Vietnami Étterem Budapest - Belső

Pho 18 Vietnami Étterem további értékelései

2024.03.30családjával
Kiváló
Lehet, nem én vagyok a mérvadó, mert ez volt életem első vietnámi étterme de nagyon finom volt. A garnélás tavaszi tekercs isteni volt. A Pho leves szintén nagyon ízlett. A nagy leves két embernek elég volt. Ára szerintem egész elfogadható. Bár a limonádé elég drága. Ha már ennyit kérnek érte...
2022.07.02kollégákkal
Átlagos
Volt 3 nap, amikor a Lónyay utcában dolgoztam, így adódott, hogy a szomszédos Ráday utcában ebédeljünk. A Ráday utca arról (is) nevezetes, hogy gyakorlatilag a teljes szakaszán a Kálvin tértől egészen a Bakáts térig mindkét oldalon szinte végig vendéglátó egységek találhatóak mindkét oldalon. A...
2022.06.15egyedül
Átlagos
Ez a találkozás kedden a Rádayban ezzel az étteremmel nem volt egy sikertörténet. Talán egy jó pho-ra vágytam megint és azért választottam. Nem akartam kint az utcán leülni, bent kerestem helyet, volt is egy kétszemélyes asztal a falnál, hát oda. Pho-t kértem, marhahússal. A felszolgálólány...
Népszerű szállások a környéken
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
112.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Átrium Hotel Harkány - Tavaszi-nyári pihenés
Tavaszi-nyári pihenés
2024.09.30-ig
Átrium Hotel Harkány
32.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Holiday Resorts Balatonszárszó - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.10.14-ig
Holiday Resorts Balatonszárszó
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval