Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Családi fagyizás és sütizés

Pillók Cukrászda BudapestPillók Cukrászda Budapest a térképen

2015. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. május 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szombaton délelőtt a gyerekekkel és a nagyszülőkkel voltunk a közeli Rumini játszótéren, és amikor meglátták a gyerekek másoknál a fagyis tölcséreket, persze ők is egyből szerettek volna enni.
Valószínű, hogy a kiskorú fogyasztókra különösen nagy figyelmet fordítanak, mert több olyan fagyi íz is volt náluk, ami szerintem max. 10 év alatt lehet vonzó (pl. vattacukor, Hupikék Törpikék). Persze az én gyerekeim is ezeket a rikító színű és meghatározhatatlan ízű fagyikat választották ki maguknak.
Én inkább szőlő-koktélt és narancsos csokit választottam, mindegyik jó volt, de nem különleges, nem kiemelkedő. 1 gombóc 200 Ft-ba kerül, középáras, sőt Budán talán még átlag alatt is van.
A nagyszülők inkább a süteményeket favorizálták, ezek többségében 350-400 Ft közötti árakon kaphatóak, átlagos méretű szeletek. Csokitortát, tiramisu szeletet, Fekete-erdő tortát vettünk.
Paleo fagyit és paleo sütit is árusítanak.
Összességében egy kellemes hely, elég nagy választékkal, nem horribilis árakkal, de nem volt meghatározó kulináris élmény.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (16)
Pillók Cukrászda Budapest - Külső képPillók Cukrászda Budapest - Külső képPillók Cukrászda Budapest - Étel/italPillók Cukrászda Budapest - Étel/italPillók Cukrászda Budapest - Étel/italPillók Cukrászda Budapest - Étel/italPillók Cukrászda Budapest - Étel/italPillók Cukrászda Budapest - Külső képPillók Cukrászda Budapest - Étel/italPillók Cukrászda Budapest - Étel/italPillók Cukrászda Budapest - Étel/italPillók Cukrászda Budapest - Külső képPillók Cukrászda Budapest - Külső képPillók Cukrászda Budapest - Külső képPillók Cukrászda Budapest - Külső képPillók Cukrászda Budapest - Étel/ital

Pillók Cukrászda további értékelései

2018.04.29gyerekekkel
Átlagos
Ismerős ajánlotta nekem ezt Pillók cukrászatot a Batthyány tér közelében. Már máskor is voltam itt, akkor sem voltam nagyon elragadtatva, ma viszont sikerült olyan száraz piskótájú alpesi trüffel tortát és íztelen francia krémest kifognunk, hogy alig lehetett lenyelni. Mindezt Daubner áron....
Népszerű szállások a környéken
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi wellness hétvége a Balatonon
Pünkösdi wellness hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval