Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiemelkedő élmény

Qtaro Japanese Grill Bar BudapestQtaro Japanese Grill Bar Budapest a térképen

Kiváló 2016. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. november 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az árak e helyen a legbarátságosabbak az összes japán vendéglő közül. 300 és 500 forint között ételek tucatját, főként bambuszpálcán sült különlegességeket lehet megkóstolni a csirkebőrtől a csirkepörcön, marhanyelven át a póréhagymáig. Valamivel drágábban, de még bőven 1000 forint alatt kapunk nyársra húzott fűszeres fürjtojást, shi take gombát. Mindezek mellett kínálnak menükonstrukciókat, leves + rizs + feltét felállásban.
Mi kértünk „nyárson” sült csirkeszívet, tintahalcsápot és erőspaprikát, algasalátát, japán húsos „derelyét”, sült csukamakrélát, miso levest, sült tintahalat rizzsel menüben, meleg fokhagymás osztrigát, kim chit, angolna-nigirit és lazac-makit. Nem mondom, hogy nem lehetett itt-ott hibát találni (a menüben kínált tintahal kissé rágós volt, a sushiban lehettek volna nagyobbak lazacdarabok), de alapvetően mindennel meg voltunk elégedve, a csirkeszív különösen jól sikerült. Érdekes volt a meleg osztriga, én maradok a klasszikusnál.
A beltér barátságos, a kiszolgálás kedves.
Jó szívvel ajánlható hely mindenkinek, aki szeret kóstolgatva elmerülni egy fejlett távol keleti kultúra gasztronómiájában.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (8)
Qtaro Japanese Grill Bar Budapest - BelsőQtaro Japanese Grill Bar Budapest - Külső képQtaro Japanese Grill Bar Budapest - Külső képQtaro Japanese Grill Bar Budapest - BelsőQtaro Japanese Grill Bar Budapest - Étel/italQtaro Japanese Grill Bar Budapest - Étel/italQtaro Japanese Grill Bar Budapest - Étel/italQtaro Japanese Grill Bar Budapest - Étel/ital

Qtaro Japanese Grill Bar további értékelései

2017.01.15kollégákkal
Ennek az étteremnek az az érdekessége, hogy japánnak néz ki, de valójában a teljes személyzet kínaiakból áll. Próbáltam erre magyarázatot találni, talán arról lehet szó, hogy míg a japán étteremnek, s úgy általában a japán embereknek is hazánkban pozitív a megítélése, addig a kínaiakat sokan nem...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
05.17-20.
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
142.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás - Napi árak félpanzióval
Napi árak félpanzióval
2025.01.02-ig
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás
74.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.31-ig
Sokoró Fogadó Sokorópátka
41.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval