Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyorsan, egészségeset

Salad Box - Nyugati BudapestSalad Box - Nyugati Budapest a térképen

Kiváló 2017. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. április 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Salad Box franchise láncot a Pólus Centerben már teszteltük. A közelmúltban a belvárosban, az Eiffel tér alsó szintjén, a japán All You Can Eat étterem mellett nyitottak egy új egységet, egy korábbi étterem helyén. Ahogy a hely neve röviden egyértelműsíti a koncepciót, karton dobozban mindenféle salátákat lehet itt kapni. Akár helyben, akár elvitelre kéri az ember, mindenképpen papírdobozban kapja, műanyag villával (ezek sok gyorsétteremmel ellentétben, itt egyesével csomagoltak, és nem a "nagy közös" tartóból veszi el mindenki. A pultnál kell rendelni és fizetni - lehet bankkártyával is - , majd tálcán vihetjük asztalunkhoz az ételt. A belső tér tágas, a halványzöld szín visszaköszön a salátára utalva sok asztallal.
9 féle saláta ötletet már összeállítottak előre, 1290-1690 Ft közötti árban, az ár leginkább a hústól függ: a lazac, a tonhal és a marhahús és a grillsajt a legdrágább. Én a Most Wanted névre hallgató saláta mellett döntöttem, ebben grillezett csirkemell, zöldsaláta, jégsaláta, paradicsom, kukorica és feta szerepel, az eredeti uborkát ananászra cseréltem. Az öntet és a kruton ajándék, mentás bazsalikomos jugohurtos öntetet kértem. Egyénileg is összeállíthatjuk hasonló árban a saját salátánkat, 5 tetszés szerinti összetevő 1290 Ft. Minden salátát egyedileg frissen, a rendelést követően készítenek el. A saláta mellé menüben kérhetünk limonádét, levest, ásványvizet.
Frissek, ropogósak a zöldségek, kifejezetten nagy adag, én bőségesen jóllaktam tőle.
Kinti kiülős teraszukon is sok asztallal várnak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Salad Box - Nyugati Budapest - Külső képSalad Box - Nyugati Budapest - Külső képSalad Box - Nyugati Budapest - BelsőSalad Box - Nyugati Budapest - Étel/italSalad Box - Nyugati Budapest - Étel/italSalad Box - Nyugati Budapest - BelsőSalad Box - Nyugati Budapest - BelsőSalad Box - Nyugati Budapest - Étel/italSalad Box - Nyugati Budapest - BelsőSalad Box - Nyugati Budapest - BelsőSalad Box - Nyugati Budapest - Étel/italSalad Box - Nyugati Budapest - Étel/italSalad Box - Nyugati Budapest - BelsőSalad Box - Nyugati Budapest - MosdóSalad Box - Nyugati Budapest - MosdóSalad Box - Nyugati Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
129.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
55.184 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Royal Club Hotel Visegrád - Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!