Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Caffe Mocha és amerikai palacsinta

Starbucks - WestEnd City Center BudapestStarbucks - WestEnd City Center Budapest a térképen

Átlagos 2017. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. március 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Westend Bevásárlóközpont középső, utcaszintjén található a seattle-i központú amerikai kávézó-lánc tagja. 2 szintes, galériás kialakítású, kiszolgálás és fizetés a pultnál történik, természetesen bankkártyát is elfogadnak. Nemcsak a pláza felől, belülről, hanem kintről, az utcaszintről is megközelíthető, sőt, az első tavaszi napsugarak megjelenésével néhány asztalt kitettek az ajtó elé is a promenádra.A pláza felőli bejáratnál is van pár asztal a folyosón, bár szerintem ezek az ülőhelyek nem túl kellemesek.
A nagy belmagasság miatt tágas benyomást kelt az alsó rész, azonban a galériaszint eléggé szűkös, mintha a plafon felülről le akarná nyomni az embert, és a megvilágítás is gyér, félhomályos. Az asztalokat nem mindig sikerül eltakarítania időben a személyzetnek, fel-felhalmozódik a használt csésze, tálca, kanál.
Egy náluk kicsinek számító Caffe Mochát ittam, hatalmas adag tejszínhabbal és csokiöntettel, 1090 Ft-ért. A sütemények árai is az egekben, bár ízre nem rosszak, és frissek is, többségében 890 Ft-ba kerülnek. Barátnőm egy amerikai palacsintát kért juharsziruppal. Meglehetősen jellegtelen, számomra érdektelen desszert.
A pultnál a kiszolgálás nagyon kedves, mosolygós volt.
Cukrot, édesítőt, fahéjat, kakaót mindenki magának adagolhat az önkiszolgáló pultnál. A galériára óvatosan kell egyensúlyozni az italokkal a sötét lépcsőn. A galérián vannak olyan asztalok, amelyek teljesen alkalmatlanok a kávézásra, ugyanis az asztal lapja alacsonyabb, mint a székek ülőmagassága.
Népszerű hely, gyakorta vadászni kell a jobb asztalokra.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (34)
Starbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - Étel/italStarbucks - WestEnd City Center Budapest - Étel/italStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - Étel/italStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - Étel/italStarbucks - WestEnd City Center Budapest - Étel/italStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - Belső

Starbucks - WestEnd City Center további értékelései

2021.11.20gyerekekkel
Szörnyű
Azzal kezdeném, hogy a Westenden belül most már 2 db Starbucks kávézó van. Az egyik, a régebbi és nagyobb a vízeséshez közelebbi részen van az utcaszinten, és rendelkeznek kinti, szabadtéri terasszal is. A másik a moziszint alatt, a mozgólépcsőknél található, ez kisebb, és ennek is van egy kis...
Népszerű szállások a környéken
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
141.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Yacht Siófok
57.979 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval