Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ide soha többet!

Starbucks - WestEnd City Center BudapestStarbucks - WestEnd City Center Budapest a térképen

Szörnyű 2021. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2021. november 20.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Azzal kezdeném, hogy a Westenden belül most már 2 db Starbucks kávézó van. Az egyik, a régebbi és nagyobb a vízeséshez közelebbi részen van az utcaszinten, és rendelkeznek kinti, szabadtéri terasszal is. A másik a moziszint alatt, a mozgólépcsőknél található, ez kisebb, és ennek is van egy kis terasza.
Mi a nagyobban voltunk, az elmúlt 1-2 hónapban kétszer is. Véleményem lesújtó, komolyan fel voltam háborodva. A lányom unszolására mentünk el, aki 11 éves lesz és videósokat (influenszerek) néz. Akik jópár terméket, üzletet, szolgáltatást promóznak, és emiatt a követőik elmennek oda, amit ajánlanak vagy megveszik, kipróbálják, stb. Az egyik ilyen tizenévesek körében manapság igencsak felkapott és menő hely a Starbucks. Ami szerintem most már nemcsak, hogy egyáltalán nem menő, de már egyenesen szégyen, és ezt nem az én vaskalaposságom vagy vénségem mondatja velem. Minden esetre jó sok követőjük van, talán ennek is köszönhető, hogy rendszeresen olyan sorállás van a pultnál, hogy a sor vége kilóg a Westend folyosójára. Persze én már fordultam volna ki egyből, de a máskor alapvetően türelmetlen lányaim most mégis kivárták a sort. Sok tizenévest láttam a vendégek között, barátnők, osztálytársak, de más anyukák és nagyik is voltak a lányaikkal, unokáikkal.
A kiszolgálás lassú, vontatott, unott és borzasztóan figyelmetlen. 4 db italt kértünk, ebből 3-at sikerült elrontani. Forró csoki helyett koffeinmentes kávét, egy hideg ital helyett meleget kaptunk, és tejszínhabot arra a kávéra, amire kifejezetten nem kértünk, de amire kértünk pluszban - és ki is fizettük persze! - arra meg nem kaptunk. Szóval teljes káosz! A panaszkezelésük gyenge.
Mindehhez kosz és igénytelenség társul. Sem a pultot, sem az asztalokat nem törlik rendszeresen, a távozó vendégek után sem. A székek összevissza, szedett-vedetten vannak. A kabátokat nem lehet felakasztani, kulturáltan elhelyezni.
Túlárazott, Amerika utánzó közeg, de gagyi megoldásokkal.
Egyáltalán nem ajánlom! Rémes volt az egész.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (34)
Starbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - Étel/italStarbucks - WestEnd City Center Budapest - Étel/italStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - EgyébStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - Étel/italStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - Étel/italStarbucks - WestEnd City Center Budapest - Étel/italStarbucks - WestEnd City Center Budapest - BelsőStarbucks - WestEnd City Center Budapest - Belső

Starbucks - WestEnd City Center további értékelései

2017.03.17barátokkal
Átlagos
A Westend Bevásárlóközpont középső, utcaszintjén található a seattle-i központú amerikai kávézó-lánc tagja. 2 szintes, galériás kialakítású, kiszolgálás és fizetés a pultnál történik, természetesen bankkártyát is elfogadnak. Nemcsak a pláza felől, belülről, hanem kintről, az utcaszintről is...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Nyári ajánlat
Nyári ajánlat
07.01-08.31.
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
272.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.29-ig
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
49.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval