Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Street Food a Lehel térnél

Street Food 13 ker. BudapestStreet Food 13 ker. Budapest a térképen

Kiváló 2016. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. június 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Lehel téri metrómegálló vonzáskörzetében, a Csanády és a Kresz Géza utca sarkán évekkel ezelőtt is üzemelt már egy jobbacska falatozó Hideg burkoló néven. Utána többféle egyéb szolgáltatással próbálkoztak (szolárium, konditerem, talán fodrász is volt), de egyik sem élt meg hosszabb időszakot. Azután a közeli - Visegrádi utcában több éve működő - Mr. Gyros Express csapata vette kézbe a helyet, és 2 hónappal ezelőtt nyílt meg Street Food-ban utazó gyorsétterem. Gyrost (600-1150 Ft), falafelt, kézműves hamburgert (900-1400 Ft), grillezett csirkemellet, grill dogot találunk az étlapon. Az ételeket a megrendelést követően frissen sütik (csirkemellet, hamburger húspogácsát). Az árak barátságosak, a mennyiségek átlag felettiek. A grillezett csirkés szendvicset házi zsemléből készítik, a hús minden oldalon kilóg a zsemléből, itt tényleg nem spórolnak semmivel.
Két észrevétel, amivel még lehetne javítani: nincs mellékhelyiség (hely hiányában), viszont legalább egy kézmosó nagyon jól jönne, és a kártyás fizetésre is igény mutatkozna.
Csak munkanapokon tartanak nyitva, viszont este 8-ig lehet itt enni-inni.
A kiszolgálás nagyon barátságos, sok sikert kívánok nekik.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (13)
Street Food 13 ker. Budapest - Külső képStreet Food 13 ker. Budapest - BelsőStreet Food 13 ker. Budapest - BelsőStreet Food 13 ker. Budapest - Étel/italStreet Food 13 ker. Budapest - Étel/italStreet Food 13 ker. Budapest - BelsőStreet Food 13 ker. Budapest - BelsőStreet Food 13 ker. Budapest - Étel/italStreet Food 13 ker. Budapest - BelsőStreet Food 13 ker. Budapest - Étlap/itallapStreet Food 13 ker. Budapest - BelsőStreet Food 13 ker. Budapest - Külső képStreet Food 13 ker. Budapest - Külső kép

Street Food 13 ker. további értékelései

2023.06.09gyerekekkel
Kiváló
Cool. Nagyon hangulatos. Minden nyami. Árban is szupi, friss, jófejek Sok Bp streed foothoz képest nagyon ok, csak ajánlani tudom, ha a lányaim is bepuszilták csak jó lehet. Sajna siettünk, lett volna még mit enni majd vissza térünk.
Népszerű szállások a környéken
Holiday Resorts Balatonszárszó - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.10.14-ig
Holiday Resorts Balatonszárszó
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval