Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hibák akadnak, a 15% fsz, díj abszurd és indokolatlan, a konyha viszont jó és a beltér hangulatos

Tereza BudapestTereza Budapest a térképen

2024. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2024. május 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Tereza mexikói étterem rég a listámon van, tegnap sikerült ide is eljutni. A beltér hangulatos, a kerthelység szintén. Utóbbiban látványkonyhát rendeztek be.
A rántott avokádó érdekes ötlet, jól készítették el, bár némi sót még igényelt.
A ceviche nyers halból vagy rákból készül, itt főtt rákot használtak egyébként jó volt a marinád és nem spórolták le az ételről a zöld koriandert.
A flank steaket társam ette, látványra nem tűnt ár/értékarányosnak, de asztaltársam nem panaszkodott.
A zöld gazpacho kifejezetten ízletes volt.
Rendeltünk egy nachost is, ami helyben készül, a guacamole nem volt rossz, de ettem már jobbat. Ez kicsivel négy pont feletti teljesítmény, de nem éri el az ötöt.
Az italárak elég magasak.
Sokat kellett várni az ételekre, mire megjöttek kiderült, hogy más asztalét hozták ki nekünk. További várakozás után megjött a mi rendelésünk is.
A számla kiegyenlítése után vettem észre, hogy az sem a mi asztalunké volt, a felszolgáló, miután jeleztem a problémát, elnézést kért és a különbözetet hozta készpénzben. Ezzel együtt megadom a kiszolgálásra a négy pontot, mert az udvariasság és szívélyesség fontosabb nekem, mint a szakmaiság.
Azt azért hozzáteszem, hogy jobban kellene a szervízt megszervezni, mert két ilyen baki egy asztalnál egy este kicsit túlzás. Hát még akkor, ha azt is hozzávesszük, hogy a felszolgálás díj 15% (!!!!), mintha legalábbis Michelin csillagos étteremben járnánk.
Ez így sehogy nem akar 5 pont lenni.
De 4-et egyértelműen megérdemel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (18)
Tereza Budapest - EgyébTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - EgyébTereza Budapest - Egyéb

Tereza további értékelései

2023.09.03a párjával
A Csányiban volt ma utcafesztivál, ok, hol együnk a környéken, nézzük, itt van pár lépésre a Tereza. Utca felé recepciós kislány, érdeklődik, étlapot ad, helyrevezet. Néztem ezt a helyrevezetést másoknál, olyan fellebbezhetetlen tevékenység, nem kérdezik, hogy itt jó lesz-e, ez az asztalod és...
2021.11.07családjával
Kiváló
Nagyon kellemes hely, finom ételekkel és italokkal remek kiszolgálással. Ha jól gondolom, minket Zsani szolgált ki, aki nem tudott volna ennél többet tenni azért, hogy jól érezzük magunkat. Erre még 10est is adtam volna.
2019.10.20barátokkal
Átlagos
Nagy kerthelyiséges mexikói étterem a Nagymező utcában. Augusztus lévén az összes vendég a kerti asztaloknál foglalt helyet, bár az éttermi beltér is tágas, sok asztal van, de ilyen kellemes időben mindenki a szabadba vágyik. A színes, életteli díszítések - falfestések, egyéb dekorációk - a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Oxigén Family Hotel Noszvaj - Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Oxigén Family Hotel Noszvaj
Kérd ajánlatunkat!
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Vigyázz, kész, Balaton
Vigyázz, kész, Balaton
05.20-06.14.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
99.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval