Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó kávé mezítlábasan

The Stand 24 Coffee BudapestThe Stand 24 Coffee Budapest a térképen

Átlagos 2020. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. október 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Lőrinci Piacon járva úgy hallottam, hogy itt, ebben a kis kávézóban lehet a legjobb, minőségi, de ezért cserébe nem a legolcsóbb kávét kapni. Az elnevezés arra utal, hogy a piacon belül ez a 24-es számú bérlemény. A beltér kicsi, de felújított, fiatalos, feliratos mintás falakkal, bárasztallal. A rendelésfelvétel és a fizetés a pultnál történik.
A fiatal pultos hölgy a barátjával élt bizalmas szerelmi életet az érkezésemkor a falnál, ebben nem tudtam őket megzavarni, kényelmesen befejezték a megkezdett összesimulást, aztán jött csak be a pultba kiszolgálni. Mivel nem rohantam és nem is tartom magam prűdnek, engem ez személy szerint nem zavart, de ettől még azt gondolom, hogy 1.) ez a viselkedés nem való és nem megfelelő egy munkahelyen és munkaidőben, mert a lány számára ez a munkahelye volt 2.) biztosan vannak olyan idősebb vagy konzervatívabb vendégek, akiket ez zavar, esetleg megbotránkoztat.
A Julius Meinl márkájú eszpresszó 290 Ft-ért egyáltalán nem volt drága, igaz, ez mégiscsak egy piac és egy külső pesti kerület.
A "tálalás" sima papír pohár, helyben fogasztás esetén más kávézókban porceláncsészét adnak, fémkanállal. A cappuccino és a latte is 350 Ft, az is nagyon baráti ár.
A kiírás szerint vannak egyszerűbb, büfés ételek is, mint pl. melegszendvics, hamburger, szalámis szendvics, de ezeket nem láttam, én nem ettem itt semmit, csak a kávé miatt tértem be.
Van egy kis kiülős terasz, napernyőkkel árnyékolva, ami kellemes, nyugis, itt, a piacnak ezen a részén nemcsak autós forgalom nincs, de gyalogos sem sok. Van egy kis játszósarok is a gyerekeknek, bölcsis-ovis korosztály számára.
A papírpoharas kávé csak így mezei módon, mezítlábasan lett kiadva, a kinti asztalon nem volt semmi, cukor vagy egyéb ízesítő sem, és kanál sem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
The Stand 24 Coffee Budapest - Külső képThe Stand 24 Coffee Budapest - Külső képThe Stand 24 Coffee Budapest - Étel/italThe Stand 24 Coffee Budapest - BelsőThe Stand 24 Coffee Budapest - EgyébThe Stand 24 Coffee Budapest - Külső képThe Stand 24 Coffee Budapest - BelsőThe Stand 24 Coffee Budapest - Külső kép

The Stand 24 Coffee további értékelései

2023.09.30egyedül
A Lőrinci piacon gyakran megfordulunk, és egyik szombati napon az ebédünket itt vásároltuk meg. Leginkább elvitelre lehet vásárolni, magyaros , egyszerű ételek - pörkölt, rántott hús - jelentik a kínálatot, nem túl nagy a választék. Csirkepörköltet vettem, ami jó átlagosra sikerült. Elvileg le...
Népszerű szállások a környéken
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
52.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
94.464 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval