Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kitűnő Trattoria Újbudán

Trattoria Serafina BudapestTrattoria Serafina Budapest a térképen

Kiváló 2023. decemberben járt ittÉrtékelt: 2023. december 26.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Bikás Park közelében jártam, éttermet keresve találtam rá erre az olasz étteremre és pizzériára, ami nagyon tetszett, egy színvonalas, autentikus itáliai ételeket kínáló, magas minőséget képviselő konyhát találtam itt. A környéken sportpályák találhatóak, kívülről nem figyelemre méltó, kicsit bodega hangulatú a hely. Az első rész egy "lefóliázott" terasz, aminek a berendezése, kialakítása hangulatos volt, de a belső éttermi rész még csinosabb, igazán tetszetős. A terasz nyáron igazán kellemes lehet, most kicsit hideg volt, dacára a helyi fűtés rásegítésnek, nyilván nem egy leszigetelt kőépületről beszélünk. Hétvégén mindenképpen szükséges az asztalfoglalás, népszerű az étterem, nem meglepő módon. Telt ház volt.
Professzionális, de egyúttal barátságos kiszolgálás, igazán kedves a személyzet.
Az étlap nem hosszú, előtételek, tészták, rizottók, nap leves, húsételek, pár desszert, valamint egy lapnyi pizza kapható. Árban nem olcsó hely, de cserébe színvonalas.
Ismerve a kapacitásomat, két előételt választottam, egyrészt Marha Carpaccio-t (3950 Ft), másrészt Burrata-t céklával, friss salátával (3550 Ft). A két előétel nagyon jól passzolt egymáshoz, és jól is laktam tőle, igaz, nem voltam túl éhes és nem vagyok nagyétkű. A fűszeres szilva forró házi szörp igazán jól esett a hidegben (1150 Ft). Kötelező szervizdíj van, de itt teljesen megérdemelt, megszolgált ez.
Szívesen ennék itt máskor, mást is, egy igazi jó hangulatú, több generációs családi étteremnek láttam.
Köszönöm az élményt!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (19)
Trattoria Serafina Budapest - Külső képTrattoria Serafina Budapest - Külső képTrattoria Serafina Budapest - BelsőTrattoria Serafina Budapest - BelsőTrattoria Serafina Budapest - Étlap/itallapTrattoria Serafina Budapest - Étlap/itallapTrattoria Serafina Budapest - Étel/italTrattoria Serafina Budapest - Étel/italTrattoria Serafina Budapest - Étel/italTrattoria Serafina Budapest - Étel/italTrattoria Serafina Budapest - EgyébTrattoria Serafina Budapest - EgyébTrattoria Serafina Budapest - MosdóTrattoria Serafina Budapest - BelsőTrattoria Serafina Budapest - BelsőTrattoria Serafina Budapest - Étel/italTrattoria Serafina Budapest - BelsőTrattoria Serafina Budapest - BelsőTrattoria Serafina Budapest - Külső kép

Trattoria Serafina további értékelései

2022.12.09egyedül
Kiváló
Tulajdonképpen a Négy muskétás felé igyekeztem a Bikás parkon át, régen voltam náluk, talán itt lett volna az ideje. Nyilván jó emlék és azért. De a teniszpályák mellett mentem ki a parkot átszelő főútra, és a nagy felfújt gumisátor mellett, ahol a labdák pufogtak, ott volt ez a létesítmény. Első...
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
91.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.22-ig
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Ébredj, Balaton!
Ébredj, Balaton!
2024.05.17-ig
Prémium Hotel Panoráma Siófok
85.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval