Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ide a casht!

Trófea Grill Étterem - Óbuda BudapestTrófea Grill Étterem - Óbuda Budapest a térképen

2017. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. november 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Néhányszor voltunk már családdal, barátokkal, a város különböző Trófea éttermeiben. Vannak kedvencek, de van amelyikben ételmérgezést kaptam.
Az óbudait szeretem. Ha hétköznap megyünk, még csak nincs is tolongás az ételek körül. Attól ugyanis meg tudok őrülni. Jó nagy a hely bent is, de a legjobb nyáron a kerthelyiség.
Az ételek a megszokott színvonalúak, átlagosnak mondhatók. Néha van egy-két kisebb különlegesség, vagy újítás. A grilleztetési lehetőség nagyon tetszik. Minden finom.
Legutóbb családdal voltunk születésnapot ünnepelni. Amikor asztalt foglaltam kérdezték lesz-e gyerek. Mondtam hogy igen és az életkort is hozzáfűztem. 4 és 6 évesek. Akkor ők nem fizetnek, a felnőtteknek lesz fejenként 5.500.- ft. Hurrá!
Minden simán ment, mindenki jól lakott, az étterem figyelmessége a kis torta is rendben megérkezett, a hangulat a tetőfokon.
Fizetünk! Kiszámoltuk, hogy a 6 felnőtt extra fogyasztás nélkül 33,000.- Számlán: 38.000.- Meglepődtünk. Kérdések merültek fel, amire a pincér nagyon udvariasan válaszolt. A két gyerek féláron étkezett, mert elmúltak 3 évesek. 150 centin felül is, de azt még nem lépték át. Uff. Telefonban nem ezt mondták, de a szülinapos miatt nem álltunk neki számonkérni.
Akkor fizetnénk. Készpénz, vagy szépkártya? Bankkártya. Azzal nem lehet.
Megkezdődik a kínos körbekérdezés: Nálad mennyi van? 8000.- Ok, akkor te azt add ide, nálam van egy tízes, a Janinál 5000, ...
Neeeeee, szóval ez rém ciki és nem csak az étteremnek, hanem a vendégnek is. Ha épp nem sikerül összevadászni a pénzt, akkor tényleg ki kell mennünk a bankautomatához, ami a Flórián téren van? Külföldieket is kiküldik? Hóban is? Érthetetlen, hogy miért hozzák a vendéget kellemetlen helyzetbe, amikor manapság egy telefon és másnap ott a leolvasó.
Ezt a két mozzanatot kivéve jól éreztük magunkat, de a kis szálka megmaradt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Trófea Grill Étterem - Óbuda további értékelései

2023.07.11barátokkal
Kiváló
Mivel eredetileg nem ide terveztük a szülinapi bulit, de helyhiány miatt itt töltöttük el a bulinkat. Nem bántuk meg. Jók voltak a kaják, és a kiszolgáló személyzet is remek volt. Csak ajánlani tudom másoknak is. Remek estét töltöttünk el itt az étteremben.
2021.10.16barátokkal
Gyakran jártunk erre a helyre. Nagyon sok családi ünnepet ide szerveztünk. Az esküvői ebédet is itt tartottuk meg, amiért egy meghívót kaptunk ajándékba, 2 személy részére, amit egy év múlva lehetne felhasználni. Ez nagyon szép gesztus volt a Trófea vezetőség részéről. Viszont betegség miatt, nem...
2021.09.12barátokkal
Kiváló
Mivel már többször jártam az étteremben ezért a névnapomra meglepett a trófea grill Óbuda egy névnapi vacsorával. A köszöntésnek nagyon örültem és kaptam egy tortát is ami nagyon meghatott. Minden nagyon jó volt és a barátaim is jól érezték magukat. Még biztos hogy meglátogatjuk ezt a helyet és...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Tavaszi vitalitás - kedvezményes hétköznapok
Tavaszi vitalitás - kedvezményes hétköznapok
2024.06.14-ig
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós
126.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Oxigén Family Hotel Noszvaj - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.01.
Oxigén Family Hotel Noszvaj
Kérd ajánlatunkat!
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval