Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mentes álmok, mentes vágyak

VágyÁlom, Mentes Egészség Manufaktúra BudapestVágyÁlom, Mentes Egészség Manufaktúra Budapest a térképen

2024. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. március 1.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A google térképen már kinéztem egy ideje a helyet, ezt az újnak mondható minden-mentes kis cukrászdát, aztán Ugor pozitív értékelését és ajánlását olvasva még nagyobb kedvet kaptam hozzá én is. Az első alkalommal azonban, amikor erre tartottam, egy igazi lepattant, züllött küllemű, büdös és illuminált állapotban lévő csöves őgyelgett a bejárat előtt, hát, inkább másfelé vettem az irányt, mindez fényes nappal. Sajnáltam is a tulajdonost, s arra gondoltam, vajon hány potenciális vevőt veszíthetnek emiatt?
Azért nem adtam fel ilyen könnyen, második nekifutásra minden klappolt. A kedves hölgy, mint kiderült, nem a tulajdonos, hanem alkalmazott, de szívélyesen fogadott, s beszélgettünk is erről-arról, igazából nem is a süteményekről, hanem élettörténetekről.
A pultban széles tortaszelet kínálat sorakozott, ha jól számoltam, 15 féle, köztük olyanok is, amelyek nem szokványosak, nem gyakoriak minden cukrászdában. Csokis és gyümölcsös ízvilágúak is vannak, méretre átlagosak, nem kicsik. Példaképpen áfonyás trüffel, epres, málnás, barackos, mangós, gesztenyés,erdei gyümülcsös. Sacher, Somlói, Tripla csoki - mentes, illetve paleo verzióban. Érdekesség, hogy az elnevezésekben az álom és a vágy szavak szerepel, nyilván ez a hely koncepciója. Lehet egész tortát is rendelni, de árban 15 ezer Ft felett lehet kalkulálni, méret/ szelet darab függvényében.
Az én választásom a málna-csoki-banán vágyálom lett (1350 Ft), amelyet ott helyben el is fogyasztottam a kis villával, amíg beszélgettünk. Kellemes volt, a málna és a banán adta magát, nekem a csoki rész az tömény volt, olyan brownie-s féle, amit annyira nem kedvelek.
Nagyon pici a hely, a fal bal oldalánál alakítottak ki egy kis könyöklős ülőhelyet, max. fő részére. Illetve van a bejárat előtt is egy 2 személyes asztalka.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (12)
VágyÁlom, Mentes Egészség Manufaktúra Budapest - Külső képVágyÁlom, Mentes Egészség Manufaktúra Budapest - Külső képVágyÁlom, Mentes Egészség Manufaktúra Budapest - Étel/italVágyÁlom, Mentes Egészség Manufaktúra Budapest - Étel/italVágyÁlom, Mentes Egészség Manufaktúra Budapest - Étel/italVágyÁlom, Mentes Egészség Manufaktúra Budapest - Étel/italVágyÁlom, Mentes Egészség Manufaktúra Budapest - BelsőVágyÁlom, Mentes Egészség Manufaktúra Budapest - Étel/italVágyÁlom, Mentes Egészség Manufaktúra Budapest - BelsőVágyÁlom, Mentes Egészség Manufaktúra Budapest - Étel/italVágyÁlom, Mentes Egészség Manufaktúra Budapest - Étel/italVágyÁlom, Mentes Egészség Manufaktúra Budapest - Külső kép

VágyÁlom, Mentes Egészség Manufaktúra további értékelései

2024.01.16egyedül
Volt egy rossz élményem tegnap az Eker török étteremmel, ilyenkor az ember bambán vánszorog az utcán, hogy valahol valamivel leöblíteni azt a kellemetlen ízt, és így bevilágosodott a homlokcsontom alá, hogy ja, hát persze, van itt a posta mellett a Fehérvárin egy kis söröző, éppen alkalmas lehet....
Népszerű szállások a környéken
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Igali lazítás fürdőbelépővel
Igali lazítás fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Thermal Panzió Igal
224.910 Ft / 2 fő / 7 éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval