Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Buda egyik legolcsóbb kávéja

Zöld Pagony BudapestZöld Pagony Budapest a térképen

Átlagos 2017. februárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. február 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kívülről annyira jelentéktelen helynek tűnik a Zöld Pagony, hogy simán elsétál mellette az ember, ha nem tudja és figyeli a pontos címet. A Pagonyról nekem a gyerekkönyv üzletlánc ugrik be, de a kettőnek nincs köze egymáshoz, csupán névazonosság. A fő profil: egészséges, bio és vega ételek, italok, kézműves, paleo és mentes ennivalók.
A belső berendezés nagyon puritán, dekorációmentes, arctalan, és emiatt nem barátságos. A lenti részben van a kiszolgáló pult és két asztal. Felfelé vezet egy lépcső a galériaszintre, de nem derült ki, hogy vannak-e fenn további asztalok vagy pedig az alkalmazottak részére fenntartott rész. Mosdót sem láttam.
Az árak döbbenetesen alacsonyak, pláne ha azt is figyelembe vesszük, hogy bio és speciális alapanyagokat használnak, amikről tudjuk, hogy drágábbak, mint a nagyüzemi, tömegétkeztetéshez felhasznált anyagok. Egy habos cappuccino 120 Ft-ba kerül, de Valentin nap alkalmából a február 13-i héten 2 db cappuccinot összesen 100 Ft-ért lehetett kapni. Andador Caffee-t főznek, amelyről még sosem hallottam.
A bio teák csészéje szintén 100 Ft-ba kerül. Napi egytálételt kínálnak 550 Ft-ért, ez általában valamilyen bio zöldséges csirke szokott lenni. Tofus vagy szójás nap vega menü szintén 550 Ft. Szabadon választott összetevőkből lehet szendvicset készíttetni 180-350 Ft-ért, a pultban olyan összetevőket láttam, mint füstölt lazac, szuvidolt csirkemell, olívabogyó, aszalt paradicsom, ajvár, stb.
A kiszolgálás egykedvű, nem ajánlottak semmit.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (7)
Zöld Pagony Budapest - Külső képZöld Pagony Budapest - BelsőZöld Pagony Budapest - BelsőZöld Pagony Budapest - Étel/italZöld Pagony Budapest - Étel/italZöld Pagony Budapest - Étel/italZöld Pagony Budapest - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
35.100 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval