Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csendes környezet, kényelmes ágy, szép kilátás

Aquaworld Resort Budapest BudapestAquaworld Resort Budapest Budapest a térképen

2023. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kényelmes szoba, szép kilátás ( standard erkélyes szoba 5.emelet ) Nagyon csendes helyen van a szálloda, jól tudtunk aludni. Az ételek bőségesek. Ízlések és pofonok, hogy kinek mi ízlik. Mi azért mindig találtunk olyat amivel jól laktunk. A reggeli volt nekünk a legfinomabb. A fürdőbe az átjárás nagyon kényelmes. Az Aquaworld fürdő olyan , mint a képeken. Igazán látványos. Viszont a tisztaság több helyen is kritikán aluli. A Grill teraszon fogyasztottuk el az ebédet, és a fagylalt tároló egy merő penész volt. Nagyon gusztustalan. Az Aquaworld wellness résznél pedig a nagy csúszdákhoz vezető lépcsőház egy bűzbarlang. A hányinger kerülgetett minket a bűztől , akárhányszor igénybe vettük. Büdös, penészes, rothadó, egy merő retek. A felső szinteken pedig terjengett a "pisi" szag. Nem akarom tudni, hogy miért. A közelében nincsen egy mosdó sem. Nulla levegőmozgás, zárt ablakok. Olvastam , hogy már régebben is jelezték a pisi szagot, a büdöset, a penészt, és hogy retkes az egész. Ígértek változást, hát jelzem, hogy semmi nem történt ez ügyben. A helyzet változatlan. Gusztustalan, büdös, retkes. Egy nyaralásnak jó volt, de többet ide nem jövünk. :) Köszönjük szépen az élményt.

Szobák: Kényelmes, letisztult szobák. Szép a kilátás. ( Standard erkélyes szoba, parkolóra néző . Az ágy nagyon kényelmes volt. A fürdőben penészes a zuhanyzó. Máshol nem volt gond a tisztasággal.

Tevékenységek a közelben: A szálloda elől többször is indul a 230-as busz, ami bevisz a városba. Pesten rengeteg a látnivaló. Tömegközlekedéssel könnyen el lehet jutni a főbb nevezetességekhez.

Ételek és italok: Reggelit, ebédet, vacsorát fogyasztottunk az ott tartózkodásunk alatt. Ízlések és pofonok. Mi azért mindig találtunk fogunkra valót, nem maradtunk éhesek. A legfinomabb választék mindig a reggelinél volt. ( nekünk )

Figyelemre méltó részletek: A foglaláskor jeleztük, hogy erkélyes szobát szeretnénk. Figyelembe vették a kérésünket. Köszönjük szépen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

Aquaworld Resort Budapest további értékelései

2024.01.08gyerekekkel
Kiváló
Egy éjszakát töltöttünk el a szállodában, utolsó pillanatban foglaltunk mert remek csomagot ajánlott. Ami megfogott az volt, hogy késői kijelentkezést biztosított, szóval este 6 óráig ott lehettünk és élvezettel használtuk a hotel és a wellness park adta szórakozási lehetőségeit. Minden...
2023.07.08gyerekekkel
A kihúzható kanapé teljesen használhatatlan volt mert a rátett matrac nem tudta ellensúlyozni a pántokból álló felület elhasználtságát. A matracot ezért a földre téve voltunk kénytelenek használni ami úgy már kényelmes volt. Nem reklamáló hanem probléma megoldó ember vagyok de erre mindenképp...
2022.11.28a párjával
Alapvetően 4 dolgon kellene szerintem javítani: 1. a liftek brutálisan lassúak, a Lobbyban található 3 lift közül 2 napig csak az egyik működött. A SPA-lift szinten nem működött, mikor le szerettünk volna menni az Aquaworldbe kb 10 percet vártunk, de semmi. Mivel tele volt a hotel emberekkel,...

Az Aquaworld Resort Budapest legnépszerűbb csomagjai

Aquaworld Resort Budapest Budapest - Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással (1 éjtől)
Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással (1 éjtől)
70.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2025.12.30-ig
Aquaworld Resort Budapest Budapest - Családi minivakáció (1 éjtől)
Családi minivakáció (1 éjtől)
Kérd ajánlatunkat!
2025.12.30-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Fried Kastély Hotel Simontornya - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2024.12.22-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
59.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással