Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

halovány 4 csillag

Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? a térképen

Átlagos 2014. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. július 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
3 éjszakát töltöttünk itt, hétközben, teljes panzióval. A szálloda valójában egy kukoricafölddel szemben van, csendes, nyugodt környezetben, ideális a világtól elvonuló kikapcsolódáshoz, az újjászületéshez, ahogy a szlogen mondja, ezért már az első éjszaka meglepetést okozott, ugyanis a szobánk az útra nézett, a meleg miatt éjszaka nem a légkondit működtettük, hanem ablakot nyitottunk, és az úton olyan forgalom volt ekkor, hogy alig tudtunk elaludni a gépkocsik zajától. Nem is tudom, hová tartott ez a rengeteg jármű, lehet, hogy csak a nagy csönd erősítette a zajukat.
A szobák valóban tágasak, szépen berendezettek, a matrac jó volt, a fürdőbe kellett volna több fény. Nagy előny, hogy a szobákban nem szőnyegpadló volt, hanem szalagparketta, amit könnyebb tisztán tartani.
Szerintem a wellness részleg sem volt kicsi, bár igaz, hogy nem volt telt ház, és valószínűleg többen átmentek a gyógyfürdőbe. Kifejezetten tetszett, hogy a finn szauna környezetét úgy alakították ki, hogy a ruhátlan, igazi szaunázásra alkalmas legyen, és volt ingyenes szaunalepedő is.
Az infra szauna viszont alighanem nem működött, mert nem tudtunk a leírás szerint sem életet lehelni belé a kapcsolójával. A pihenőágyak közül csak a szabadban lévők voltak alkalmasak a szaunázás utáni pihenésre, mert csak azoknak volt emelhető a lábrésze, de valami oknál fogva sokat azok közül sem jól szereltek össze, így nem segítette az "előírás" szerint véráramlást:) Öt perces munkával javítható lenne.
A Villa Rosato cukrászdáját nem próbáltuk, és a kristálytorony lehetőségeit sem, bár a hasonló kalandparki árakhoz képest nem tűnt drágának. Az ellátás teljes panzió volt, kaptunk wellness ebédet is, ami két fogásos, valóban bőségesebb volt, máshol csak levest adnak. Viszont a 4 csillaghoz képest, sem a reggelinél, sem a vacsoránál nem voltunk elégedettek a választékkal. A minőséggel nem volt gond, én a süteményeket éreztem kissé művinek.
Ami a leginkább bántott, hogy az étterem személyzete nem köszönt. A recepciósok és a takarítók kedvesek, udvariasak voltak, de az étteremben még az is előfordult, hogy amikor az ebédhez nem kértünk fizetős italt, a felszolgáló közölte, hogy akkor vizet sem tud hozni. Szerintem a sima csapvíznek, kancsóban minden éteremben rendelkezésre kell állnia, még akkor is, ha a vendég mást nem óhajt inni.
A masszázsokat sem próbáltuk, mert drágállottuk.
Az internetet sem próbáltuk, mert a szabadság alatt nem tartunk rá igényt.
Összességében a szolgáltatás ár-érték arányát megfelelőnek ítéltük, bár haloványnak tűnt az a 4 csillag, és sok volt nekünk a füstölős levegő a közösségi terekben.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (8)
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Külső képCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Külső képCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - SzobákCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - KörnyékCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - BelsőCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - KörnyékCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Szórakozás/SportCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Külső kép

Caramell Premium Resort további értékelései

2024.04.03a párjával
Magyarország összes termálvizes régióját kipróbáltuk.Bükfürdőn két nagy szálloda láncot szintén.Eljött az ideje húsvét alkalmából egy jó árajánlatot kihasználva a Karamelben.Kicsit megijedve a néhány kommenttől ami a szoba állapotát kritizálta.NOS kijelentem hogy egyik legjobb pihenésünket...
2024.01.06a párjával
Tetszett: Tisztaság, bőséges, választékos reggeli és vacsora, élő zene vacsoránál, csendes wellness, szaunamesterek munkája, liftek, masszázs Esetleg még jobb lehetne: Nem zuhanyfüggönyös tusoló a szobában, rendszeresen pótolni a poharakat és a szaunalepedőket a szauna részlegben, beüzemelni...
2024.01.04gyerekekkel
Mi nagyon jòl éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves volt és segitõkész. A szobánk ist rendben volt, jòl aludtunk (Az egyetlen kivetnivalò, hogy az asztalnál található székeken nem lehet ülni párna nélkül, tehát legyenek szivesek vagy székpárnát beszerezni, vagy...

A Caramell Premium Resort legnépszerűbb csomagjai

Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
95.030 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Csobbanás a nyárba (min. 2 éj)
Csobbanás a nyárba
133.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
07.01-08.31.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval