Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemes hangulatú étterem, botladozó kiszolgálás

Szindbád Étterem és Borozó CeglédSzindbád Étterem és Borozó Cegléd a térképen

Átlagos 2015. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Arizona mellett közvetlenül kb. 2 éve nyílt meg ez az étterem, a kinti teraszok is szomszédosak egymással. Ebédidőben jártunk itt, a 2 fogásos ebédmenü 900 Ft-ba kerül, pesti szemmel nézve kifejezetten baráti ár. Az aktuális menüt a fb oldalukon is meghirdetik, de az étterem ablakára is minden nap kiírják. Azon ritka helyek közé tartozik Cegléden, akik hosszú nyitva tartásuknak (8-23) köszönhetően nemcsak ebédidőben és kora este fogadnak vendégeket.
Ottjártunkkor karfiolleves és csirkás burrito volt a menü. Az étlapot végignézve a Szindbád nevet nem tudtuk összehozni a kínálattal, mert nem igazán a régi jó magyar konyha klasszikusait véltük felfedezni, hanem inkább a mostanság divatos "tömegételek" mennek, jól ismert tésztafélék, mint pl. bolognai spagetti, amit még egy gyakorlatlan háziasszony is elkészít otthon, és az inkább gyorsétkezdei kaják.
A levesnek volt egy zöldséges krémleves alapja, amelybe külön (vízben) főtt karfiol rózsákat dobtak bele, így az ízek nem értek össze. A 2. fogás, a burrito száraz és íztelen volt, kevés volt benne a grillezett csirkemell,, de a zöldségek frissek voltak.
A felszolgálás nagyon amatőr volt, a fiatal hölgy nem volt valami összeszedett, km-ben sokat jött-ment, de nem volt egyáltalán hatékony, sokat kellett feleslegesen várni. Nem kérdezte meg, hogy kérünk-e italt, nem egyszerre hozta ki az asztalhoz az ételeket, stb.
Több, az étlapon szereplő étel a valóságban nem volt, állítólag azért, mert most fognak majd új étlapot csinálni (?).
Az étterem hangulata jó, a belső tér kifejezetten tetszett, inkább olaszos, toszkán ill. vidéki kúria hangulata van, téglából rakott boltív díszítés a falakon, régi óra, kredenc, elegáns székek.
A konyhán és a kiszolgáláson lenne érdemes javítani.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (6)
Szindbád Étterem és Borozó Cegléd - Étlap/itallapSzindbád Étterem és Borozó Cegléd - BelsőSzindbád Étterem és Borozó Cegléd - BelsőSzindbád Étterem és Borozó Cegléd - BelsőSzindbád Étterem és Borozó Cegléd - Étel/italSzindbád Étterem és Borozó Cegléd - Étel/ital

Szindbád Étterem és Borozó további értékelései

2016.06.23barátokkal
Kiváló
Többször jártunk ebben az étteremben.A hely hangulata nagyon kellemes,kulturált. Az utca fronton jó nagy terasz van. A kiszolgálás mindig nagyon kedves volt, de amikor az étteremvezető hölgyhöz volt szerencsénk akkor különösen! Minden kérésünket mosolyogva teljesített és jobbnál jobb ötletei...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Termál Hotel Vesta Tápiószecső - Kikapcsolódás félpanziós ellátással
Kikapcsolódás félpanziós ellátással
2025.12.28-ig
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
42.454 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Stáció Vecsés - Pünkösdi Újjászületés
Pünkösdi Újjászületés
05.16-21.
Hotel Stáció Vecsés
104.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval