Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 38.-

The Flat Bisztró DebrecenThe Flat Bisztró Debrecen a térképen

Átlagos 2016. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. április 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Voltunk már itt, nem sokkal nyitás után, kíváncsiak vagyunk a fejlődésre.
Főútvonal mellett, kiválóan megközelithető, a parkolás is megoldható oldalt a földúton. A volt Sedona vendéglő helyén nyílt meg felújítás után a bisztró.

A berendezés tetszik, mi egy boxot kapunk, a tapétával
mintha egy könyvtárban ebédelnénk. A régi rádió és a Kensington állomás órája lefoglalja a szemünket míg várunk a levesre. Elég sokat. Az étlap kicsit karcsú, mindössze 8 oldal az étel, és 14 oldal(!) az innivaló. Hiába ez utóbbi hozzá a hasznot.
A leveshez előrelátóan a rendeléskor kérek erős paprikát, de most sem kapok. A tányéron 3 szál húscafat, némi zöldség és tészta, egy csipet az egész, erre öntik rá kancsóbol az előre lefőzött levét kancsóbol. Akkor miért vártunk rá több mint negyedórát? Hát a leves a,, meg lehet enni,, kategória.
A személyzet készséges, de lassú. A főétel szervirozása megfelelő, a köret ehető, de erősen átlagos. A hús tényleg finom, jól átsűlt, de olyan vékony hogy borotválkozni lehet vele. Eddig minden teszten 2 szelet húst kaptunk itt egyet.
Az egész ebédre a,, gazdaságos,, szó a legtalálobb.
Az adagok jóindulattal közepesek, még mindig nem értem miért néhány deci levesen spórolnak az éttermek.
Végül a desszert :mindössze 4 féléből 3 félét választunk. A sodó szintén ehető, de a kért kólát ismét elfelejti a felszolgáló. A paprikáért nem, de ezért szólok, mert anélkül nem megy le a desszert.
A számla :hââât?!
Középutas. Igaz, hogy 5 főételt rendeltünk, likőr, Cola, sörök, de ilyen méretű adagokért, átlagos minőségben kicsit sok a 21 ezer forint. Ennél kevesebbért degeszre ettük magunkat a Mátyás pincében és az Írish pubban.
Összegzés : nem lehet bennünket rosszindulattal vádolni, de kicsit többet vártunk. Debrecenben erős a konkurencia, ennyi pénzért bőségesebb, és sokkal ízletesebb ebédet is kapunk elég sok helyen.
Minősités : (még) ajánlott
Értékelés 7,8/10 pont
(az Újházi tyúkleves,, kivitelezése,, sértő a névadóra nézve).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (30)
The Flat Bisztró Debrecen - Külső képThe Flat Bisztró Debrecen - Étlap/itallapThe Flat Bisztró Debrecen - BelsőThe Flat Bisztró Debrecen - Étlap/itallapThe Flat Bisztró Debrecen - Étlap/itallapThe Flat Bisztró Debrecen - Étlap/itallapThe Flat Bisztró Debrecen - Étlap/itallapThe Flat Bisztró Debrecen - Étlap/itallapThe Flat Bisztró Debrecen - Étel/italThe Flat Bisztró Debrecen - Étel/italThe Flat Bisztró Debrecen - Étel/italThe Flat Bisztró Debrecen - Étel/italThe Flat Bisztró Debrecen - Étel/italThe Flat Bisztró Debrecen - Étel/italThe Flat Bisztró Debrecen - Étel/italThe Flat Bisztró Debrecen - Külső képThe Flat Bisztró Debrecen - BelsőThe Flat Bisztró Debrecen - Étlap/itallapThe Flat Bisztró Debrecen - BelsőThe Flat Bisztró Debrecen - Étel/italThe Flat Bisztró Debrecen - Étel/italThe Flat Bisztró Debrecen - Étel/italThe Flat Bisztró Debrecen - Étel/italThe Flat Bisztró Debrecen - Étel/italThe Flat Bisztró Debrecen - Étel/italThe Flat Bisztró Debrecen - Étel/italThe Flat Bisztró Debrecen - Étel/italThe Flat Bisztró Debrecen - BelsőThe Flat Bisztró Debrecen - BelsőThe Flat Bisztró Debrecen - Belső

The Flat Bisztró további értékelései

2020.02.27barátokkal
Kiváló
A Flat bisztróra a világhálón akadtam rá, amikor átlag feletti debreceni helyeket kerestem. A beltér kissé puritán, de szerethető. A kiszolgálás kifogástalan, kedves, udvarias, helyén tudja kezelni az elismerést. Az étlap dicséretesen rövid, három előétel, négy leves, két tucat főétel a...
2018.11.03családjával
Tavaly,miután rendezvényre való hivatkozással ,,kidobtak,, bennünket,elég morózus érékelést irtam a helyröl,most adott a javitás lehetősége. Kezdetben nem úgy tűnik. Érkezés 14,52-kor. Kizárólag mi vagyunk az üres étteremben,4 perc után jelenik meg ,,emberünk; de már étlappal a kezében,inni is...
2017.09.16családjával
Szörnyű
Ez,ma, nem a mi napunk. Parkoló tele,óvatosságból előbb benézünk. Vagyis néznénk,de lándzsaként állit meg egy kérdés az ajtóban. A rendezvényre jött? Nem. Helyiség tele, de van szabad asztal,sőt odakint a teraszon, mindössze egy asztalnál ülnek. Sajnálom de nem! Zártkörű a rendezvény. Jó....
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval