Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ahova mindig szívesen visszatérek

Hotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő Debrecen a térképen

Kiváló 2016. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. május 26.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Debrecenben jártam ……

A debreceni Hotel Nagyerdőt 3 évvel ezelőtt fedeztem fel, amikor nyáron kerestem megfizethető hotelt a közelben, ahol wellness részleg is van. A hotel a remek helyen található a Nagyerdőben, a központtól nem messze, de távol a város zajától. Habár a hozzá vezető úton jelentős a gépkocsi forgalom, de ez szinte észre sem vehető, én csak a villamos csilingelését halottam időnként.
2013-ban a hotel környéke építési terület volt, de tavalyelőtt vége lett a teljes felújításnak: a Nagyerdő igazi pihenőpark lett futópályákkal, kondiparkkal, vízeséssel, sétányokkal a Békás tó körül.
A szálloda több mint tíz emeletével messze kimagaslik a környékbeli épületek közül, igazi, közelebb érve látható, hogy ráférne egy alapos felújítás, de belül kedves, nem hivalkodó látvány fogad. Kétféle szoba típusból lehet választani: classic és standard, én az olcsóbb classic-ot választottam, amely nem okozott csalódást, habár a bútorok kicsit megviseltek, de a szoba tágas, kényelmes, a fürdőszoba is megfelelő minőségű. Külön a bónusz jár az erkélyről elénk táruló látványért: jobbra a Nagyerdei Stadion csúcsa kandikál ki a fák közül, távolabb a csodásan felújított Víztorony látható, közvetlenül a hotel előtt különleges szökőkút található, ahol este a vízpermetre vetítenek animációt.
A földszinten található a wellness részleg: gyógyvizes medence, finn szauna, kis napozó terasz, nekem ennyi pont elég, de aki kicsit több kényeztetésre vágyik javaslom a szállodától mindössze 200 méterre található AQUATICUM élményfürdőt, ahol mediterrán élményfürdő, termálfürdő, gyógyászati részleg, csúszdák, mászófalak, masszázszuhanyok várják a pihenni, gyógyulni vágyókat. Egyébként a szállodának vannak olyan csomagjai, melyek tartalmazzák ide a belépőket.
Az étteremben igyekeznek minden igényt kielégíteni: az étlapon ugyanúgy megtalálhatóak a könnyű szárnyas- halételek mellett a helyi nagy ágyúk is: hortobágyi húsos palacsinta és az igazi debreceni töltött káposzta. Nagy meglepetésemre egyik este még káposztás tészta is volt, mellyel még egy szállodában sem találkoztam, pedig már jó pár helyen megfordultam. Megkóstoltam: majdnem olyan finom volt, mintha az Anyukám készítette volna, ez nagyon nagy szó, ugyanis szerintem Ő a világ legjobb szakácsnője! Már többször voltam a szállodában és szinte mindig telt ház volt: kis gyerekes családok, fiatal és idősebb párok, nagyobb baráti társaságok. Ide mindig szívesen vissza fogok térni éns is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Nagyerdő további értékelései

2024.04.21a párjával
Általában meg voltunk elégedve, de nagyon kellemetlen volt, hirtelen jött hideg ellenére nem fűtötték be a szobánkat /22/! Ez rányomta bélyegét az egész ott tartózkodásunkra! Ez érthetetlen figyelmetlenség volt!!! Az éttermi ellátás és kiszolgálás viszont kiemelkedő színvonalú volt! Javaslom,...
2024.04.06gyerekekkel
Gyenge
A személyzet maximális igyekezete és segítőkészsége sem tudta feledtetni a szálloda lepusztult állapotát, a hulló vakolatot, a régi, kimustrált bútorokat, a XX. század 70-es, 80-as éveit idéző miliőt. Talán egy 2 * szálloda esetében sem szerencsés, ha reggeliztetésnél a kávét leveses csészéből...
2024.03.25a párjával
Nagyon örültünk, hogy a cukorbetegségünk miatt megfelelő ellátást kaphattunk félpanzió keretében. A szakácsoknak és a felszolgálóknak örök hála érte. A reggeliztető munkatársaikhoz is szívből tudunk gratulálni. Értik a dolgukat, teszik is nagyon jól, és mindig mosolyognak. A takarító személyzetet...

A Hotel Nagyerdő legnépszerűbb csomagjai

Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok (min. 4 éj)
Nyugdíjas napok
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen - Debreceni ízelítő (min. 2 éj)
Debreceni ízelítő
67.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.10.31-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak 2024
Senior csomag örökifjaknak 2024
2024.12.24-ig
Hotel Lövér Sopron
71.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval