A debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdő hatalmas strandfürdőjében 16 különböző funkciójú medence gondoskodik arról, hogy a család minden generációja megtalálja a neki való helyet. Az egészen picik egy 0-40 cm mély, fokozatosan mélyülő gyerekpancsolóban tudják lehűteni magukat, amit fröcskölő állatfigurák és bébicsúszdák tesznek még izgalmasabbá.
A nagyobb gyerkőcöket már léghajódokkoló várja víziágyúkkal, többféle csúszdával, vízeséssel, kötélmászókával. Külön figyelmet fordítanak az árnyékolástechnikára is, de a családi öltöző és a babapelenkázó is mind azt a célt szolgálja, hogy az egész család zökkenőmentesen tudjon szórakozni.
Kisebb, zsúfolt élményfürdő, az öltözők szűkösek a nyári forgatagban. Bár ez természetes nyáron az aquaparkokban. A gyerekmedence és a babapancsoló nagyon tetszett. Különösen a babamedence, egy félemeleten, elkülönítve a nyüzsgéstől alakították ki ülőhelyekkel a szülőknek. A csúszdák rendkívül gyorsak.
A szaunacentrum nagyon szép, előnye, hogy a napijeggyel nem, csak külön belépővel lehet betérni. Két finn szauna, kettő gőz, egy merülőmedence, szeparált pihenőhelyek, ivóvíz. Csend, hangulatos kivitelezés.
Kihagyhatatlan 2021. július 22.gyerekekkel járt itt
A szomszédos Aquaticum szállodából közvetlen és korlátlan átjárás adott a vendégek számára. Egy komplex, sokszínű, minden korosztálynak izgalmas, több napos szórakozási lehetőség ez a fürdő, óriási alapterületen. Szerintem nem is lehet egy nap alatt mindent befogadni, felfedezni.
A beltéri Mediterrán fürdőben dzsungel hangulatban fürdőzhetünk, többféle csúszda van (kamikaze, anakonda, családi), több kisebb jaccuzzi, sodrófolyó, 2 óránként hullámfürdő (nincs kiírva), kicsiknek külön medence és játszóház. A kinti strand most újult meg, hatalmas fánkos csúszdák (gömb, feketelyuk), lassú folyó, óriási és nagyon szép gyerekfürdős rész (kalózok és erdei lak témában), felnőtteknek virágos mászóka a vízben. 3 termálmedence, sok füves rész. Negatívum: vannak kevésbé tisztán tartott, vízköves helyek, néhol az útvonalak csúszósak, a kinti rész - az átjáró a strand felé - még kialakítás alatt. A strandon kevés az árnyékos hely. A hotel épületénél is van kinti meleg vizes termálmedence, valamint a benti részben további számos termál medence, de ezekre már nem is volt időnk.
Kihagyhatatlan 2016. december 27.a párjával járt itt
Nagyon szép a mediterrán élményfürdő a sok növénnyel. Sokféle medencéje és élményeleme van. A csúszdák nagyon jók, kisgyerekek is bátran használhatják. Az élményfürdő rész medencéinek vize nekem egy picit hűvös volt, a hullámmedence vize inkább hideg és a hullám sem túl nagy, de azért érdemes kipróbálni.
A termálfürdőben lehet váltófürdőzni, kb. 6-féle hőmérsékletű gyógyvizű medencék találhatók. A szaunavilág is elég változatos, ami érdekes, hogy fürdőruha nélkül, lepedővel kell használni. Ami még pozitívum számomra, hogy amit adtak óra, arra lehet vásárolni és azt távozáskor fizetni, így nem kell hurcolni a pénzt magunkkal. Teljes ára kicsit húzós (4800 Ft), de ár-érték arányban szerintem elég jó.
Kihagyhatatlan 2016. november 1.családjával járt itt
A Nagyerdőben kellemes környezetben található ez a modern fürdőhely. Érdemes idejönni, mert minden korosztály megtalálja magának a kikapcsolódást, felfrissülést. A sodrómedence, az élményelemek, a csúszdák is. A szaunázás szerelmeseinek is van lehetősége a megújulásra. A gyerekeknek nagyon sokféle lehetőség, hogy maradandó élményben legyen részük. Szép nap volt!
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 37 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.