Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ehetetlen volt a kiszállított pizza.

König Pizza Eger EgerKönig Pizza Eger Eger a térképen

Szörnyű 2013. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. július 29.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egyszer rendeltem tőlük kiszállítással annak részeként, hogy a pizzázók többségét kipróbáltam. De soha többet. Késő este értem Egerbe, akkor már nem nagyon lehetett volna vacsorát szerezni sehonnan. Egész nap utaztam, nem ettem. A netes oldaluk rendkívül részletes, sokáig nyitva vannak. Ott néztem ki valami harapnivalót. Bár elég körülményes, és lassú volt út közben pizza és feltéttípusonként mindent külön megnyitogatni, és még külön megnyitni a rengeteg féle pizzát, hogy láthassam, mi van rajt.
A kiszállítást nem az átlagos módon kértem, mivel szorított a zárás ideje, de azt jól megoldották, gond vagy ellenvetés nélkül.
Egy Korfu grill és egy tenger gyümölcsei pizzát kértem. A grill pizzának rendkívül örültem, mert kevés helyen van. Amikor a szállásra értem akkor ért a meglepetés, bár már sejtettem, hogy vmi nem stimmel, mivel erőteljes fahéj illatot éreztem a szatyorból. A grillpizza vastagon le volt öntve egy barna fűszerrel (keverékkel). A leírás szerint ez van a pizzán: csirke gyroshús, fekete oliva, kaliforniai paprika, sajt, görög fűszerek. A pizzának intenzív fahéj íze volt. Görög fűszerkeverék kb 60% fahéjjal? A grillhúshoz?? Nem tudom, miféle fűszer volt ez, de ennyire fűszerkeveréket azért nem szoktak elszúrni. Pedig mindenfélét próbáltam már, ami újat csak látok. És mindez vastagon, barnán állt az egészen, még a szélén is. Menthetetlen volt. Leszedtem a húst, mert éhes voltam, de lemosni sem tudtam róla. De sebaj, van még egy tenger gyümis :), igaz, azt másnapra szántam. Hát, az is ehetetlen volt, pedig nem vagyok egy válogatós, főleg ha még egész nap nem ettem. Biztos szeretik a fekete olivabogyót (én is), mert ezen is az volt, de vastagon. Több marokkal szedtem le róla, egészet bogyókat. Nekem valahogy nem passzolt ez a tenger gyümölcseihez, ráadásul marokszám. Továbbá sós volt, és émelyítő a fokhagymától. Szintén húsleszedés, mosás. Stb. Hát, éhen maradtam :(. Sajnos másnap nem volt lehetőségem visszavinni a feladónak. Olyan volt mindkettő mintha találomra, gondolkodás nélkül dobáltak volna mindent rá, nem törődve mennyiséggel, minőséggel, összeillő ízekkel.
Sosem gondoltam, hogy a pizzát is el lehet szúrni. Én eddig akármit pakoltam a tésztára, maradék stb, az mindenhogy finom volt, hátha még előre meg is terveztem, mi lesz rajt. Soha sehol nem sikerült még olyan pizzát vennem, amit ki kellett dobni. Ráadásul 2-t X(. A másnapi fogást is :(.
Kerülöm azóta nagy ívben a helyet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

König Pizza Eger további értékelései

2017.07.16a párjával
Egerben kirándultunk a párommal, nagyon megéheztünk. Betértünk a közeli gyorsétterembe [moderálva - a szerk.], otthagytunk 6000 ft, majd 1,5 óra múlva ismét éhesek voltunk... Aztán találtunk rá erre a pizzériára. Rendeltünk magunknak 1-1 pizzát és üdítőt kb. 13 óra körül, 14 órára nyugodtan...
2014.10.18a párjával
Szörnyű
Első rendelésemnél történt:Párommal ebédre gondoltuk rendelünk pizzát ez volt délelőtt 11-kor.Fel is vették a rendelést.Várunk.12.30-kor a párom ugyan már rákérdez hol jár a pizzánk.Válasz beérkezett egy több fős társaság és majd utána küldik a miénket.13.30 a párom ismét telefonál hogy ugyan már...
Népszerű szállások a környéken
Agria Vintage Apartman Eger - Egri kikapcsolódás
Egri kikapcsolódás
2024.09.01-ig
Agria Vintage Apartman Eger
56.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval