Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kalandos kikapcsolódás a vitézek városában

Hotel Eger & Park EgerHotel Eger & Park Eger a térképen

Kiváló 2016. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. június 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Úr 2016. évének hajnalán, a fagyos tél kellős közepin érkeztünk meg a történelmi magyar vitézség városába, Egerbe. Nem is volt ám az baj, hogy nagy kótyagos téli csuklyákat húztunk a fejünkre, mikoron didergő fuvallatok nyaldosták az arcunkat.
De nem volt ám ily tófagyasztó hideg a nagy épületekben, midőn kellemes, majd’ mediterráni meleget árasztott a tarka képekkel fedett szegletes folyósok. A képeket érdemes szemügyre venni, ugyanis helyi művész csudálatos keze művei sajátos hangulatú látványt nyújtva. Nagy csizmával óvatosan belépvén, a fogadó tér kecses és tágas, a recepció kellő széles, a fogadás sem különben. Gyors bejelentkézést követően felnyargaltunk a szobába egy láda izgalommal és a gurulós bőröndszekerekkel. Az ajtó bizony kártyával működik, precízen és pontosan, hisz a biztonság sem elengedhető (a mai migrációs divattengerben). A kapott kvártélyunk látványa széles elégedettséget csalt az arcunkra, hiszen olyan, mintha órákig sikálta volna a legénység. Fényes, tágas, rendezett, ahogy annak lennie kell két ággyal, szekrénnyel hangulatos világítással. Gyors rendezkedés, váltásruha, elő a lubickoló gúnyákkal, és irány a wellnes részleg, vagy minek is mondják.
A recepción friss, üde törülközőket kapunk, mellé persze szauna lepedőket, amire verejtékezhet a fáradt test. Nagy a csarnok, nehéz végigpásztáznia a szemnek: csobogó kútak, feszített víztükör, két tucat fekvőhely. Lepakoltunk a szabad ágyakra, majd indult a felfedezés. Egy új rész is épült nem rég gyerekeknek, sakk-kedvelőknek, fáradt testek regenerálása céljából. Ennek a medencének kellemes, enyhén sós a víze, nem fullasztó meleg. Mellé még beülhetünk egy eldugott pezsegős kádba, ahol 6 ember kellemesen pezseghet az örömtől. Nem is szólva egy másik jacuzziról, ami az élménymedence mellett van, ha az ücsörészés mellé a tájban akarunk gyönyörködni. Egy kiadós rövidtávú úszás után kiváló levezetés és egyben felfrissítése a szervezetnek a széles szaunakínálat, sószoba és egyéb kabinok sora, amit érdemes kipróbálni a becses szállóknak. A már-már itthon is hagyományos finn kabin izzasztó melege és kellemes illata mellett jó alternatívát biztosít az kevésbé meleg, de annál inkább szívmelegítő infraszauna. És még ott van az enyhébb bioszauna, az oxigénnel dúsított szoba, ahol kellemesen elmerültünk a szaunázás után. Nekünk személy szerint a kombinált szauna tetszett, ahol igazán ki lehet kapcsolódni a fényjátékokkal a kellemes melegben. Szóval egyszerűen lenyügöző a wellness részleg, szájakat becsukni, ha tátva maradna!
Térjünk át az esti és reggeli betevőkre, hiszen a kimerült szervezet feltöltése és nem mellesleg az ízlelőbimbók elkényeztetése az ínyecségekkel, mind lényeges eleme a kikapcsolódásnak. Bámulatos terülj-terülj-asztalkákkal fogadnak a kellemes hangulatú étkező teremben, s mivel sok felebarátunk is megszállott, ezért nekünk ki volt nyitva egy másik pompás helység is. Finom sajtok előételként, két féle leves vár ránk kezdésnek. A leves általában egy tartalmasabb, kiadós féléből, és egy lágyabb, selymesebb levesből (általában krémleves) áll. A levesek ízletesek, főleg a krémlevesek! A ízlelőbimbók kellő benedvesítése után négy féle főétel közül választhatunk, amelyek szaftosak és mindenki megtalálja a számára kedvezőt, aki éppen nem szereti a halételeket, vagy vegetáriánus vallású. Befejezésképp 3-4 féle édességből választhatunk, általában apró sütikből. A vacsora mellé szívvel ajánljuk az egri borokat!
A reggeli is bőséges széles italválasztékkal, úgy, mint a kávéitalfajták, gyümölcslevek, és a teák széles választéka. Bár nem szabad elmennem amellett, hogy a gyümölcslevek hagynak maguk után kívánnivalót, ugyanis talán nyomokban tartalmaz gyümölcsöt, inkább a színe hasonlít az eredetére, mint az íze.
Nem mellesleg érdemes kipróbálni az esti szórakozás helyszínét, a szálloda bárját, ahol a kedvenc italunk mellett megmérethetjük magunkat a több kilós golyók gurítgatásában, amit a nyugaton bowlingnak neveznek.
Összességében hatékony kikapcsolódás várja a Hotel Eger Park vendégeit, lesve kívánságaikat, teljeskörű szolgáltatást nyújtva. Végezetül ajánlanám a város bejárását és a borok mekkáját, a Szépasszonyvölgyet, amely joggal lehet a magyarok szíve csücske.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Eger & Park további értékelései

2024.04.13gyerekekkel
Kiváló
Gondolkoztam, hogy mibe tudnánk belekötni de nem találtam ilyet. Annyira elégedettek voltunk, hogy hosszabbítottunk. A wellness részleg olyan tökéletes volt, hogy a városi strandra csupán egyszer mentünk ki. Kiemelendő még a gyönyörű bútorok, a tágas helységek, a szállás stílusa és a szobánk...
2024.04.09egyedül
2 éjszakát töltöttünk a Park Hotel részben. 2. napra már kiigazodtunk a labirintusszerű folyosókon. A szoba régies stílusú, kicsit zsúfoltan berendezett volt. Alig tudtuk kinyitni az ajtót, mert túl közel volt az asztal meg a szék. A minibár forgó asztala nem célszerű, mert ha nem vigyázunk,...
2024.03.12barátokkal
Baráti társasággal voltunk. A szálloda az előző utazásokhoz képest egy -egy területen gyengébb színvonalú volt. A wellnessben a medencék vizét délután 5-re sikerült úgy felmelegíteni, hogy az kellemes legyen. Egész nap nagyon langyos volt csak. Ugyanez mondható el a wellnessben a levegő...

A Hotel Eger & Park legnépszerűbb csomagjai

Hotel Eger & Park Eger - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel (min. 2 éj)
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Hotel Eger & Park Eger - Egy éjszakás ajánlat
Egy éjszakás ajánlat
47.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.07.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval