Kiváló 2019. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. december 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Rókusfalvi fogadó kedvenc etyeki helyem. Nemcsak azért mert kedvelem a pincészet borait, hanem azért is, mert épp azt az irányzatot követik a gasztronómiában, amit a legjobban értékelek és követendőnek tartok, a magyar kulinária, a magyar hagyományok minőségelvű megújulását. Az étlap példásan rövid, két leves, három előétel kilenc főétel, négy desszert. Minden igényes, kidolgozott. Legszívesebben mindent megkóstoltam volna a szalontüdőtől a lecsókrémes lassan sült tarján át szarvaspörköltig. Ritka jó élmény volt legutóbb is ez a hely, akárcsak korábbi években.
Az Etyeki pincefesztivál ötletgazdája és főszervezője Rókusfalvy Pál kommunikációs szakember és műsorvezető volt, aki nem sokkal később pincészetet alapított, majd 2002-ben fogadót is nyitott, mindkettő sikerrel működik azóta is. A Gault Millau kalauzban a Rókusfalvy fogadó hamar elérte a 11-12...
Régóta szerettem volna eljutni ebbe az étterembe, amelyet évek óta a figyelemre méltó, ajánlott kategóriában találunk. A 2022. évi Dining Guide étteremkalauzban 80 ponttal a Top100-on belül kaptak helyet. Etyek csupán 26 km-re található Budapesttel és autópálya (M1), illetve főút (1) is összeköti...
Elég körülményes most a fogadóig eljutni, az egész Etyeket túrják-fúrják, de talán az ország összes útját, faluját, várát, mindenét lóhalálban kampányépítik mindenféle nemzetiségű munkások, ez is egy ilyen környék... de megéri keresztülvergődni ezért a falun! A Rókusfalvy Fogadó egy minőségi...