Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódásom a Hotel Garában

Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda FüzesgyarmatHotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda Füzesgyarmat a térképen

Gyenge 2014. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. november 10.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
8 éjszakát vásároltunk a nagyon kedvezményes ár miatt, félpanziós ellátással, saját medencék, szauna használattal.
A szálloda 3 szintes, nagyon jó elrendezéssel bír, valamikor fénykorában öröm lehetett itt pihenni. Nagyon látszik a pénzhiány, egy kis odafigyeléssel kiváló is lehetne ez a pihenőhely. De a recepciós felkészületlen, a lépcsőház koszos, a fürdőszobánkban lévő zuhanytálca gusztustalanul kopott és ápolatlan, életveszélyes volt beleállni, az étterem tele volt léggyel. Attól függetlenül, hogy szép számmal volt vendég, a gyógyvizes medencét nem takarították naponta, a belső udvaron lévő műanyag szőnyegösszetétel balesetveszélyes, történt is egy kisebb baleset, míg ott voltunk.A medencéhez tartozó 3 vagy 4 dögönyöző nem működött, kérésünkre a recepciós azt mondta, intézkedik. Ez reggel volt, ebéd után szóltunk az egyik karbantartónak, hogy elfelejthetett-e szólni neki a recepciós a beüzemelésről? A válasz: ezek a nyakzuhanyok soha nem működtek, nem érti, miért mondták, hogy bekapcsoltatják? A mi szobákban nem volt légkondi, szúnyog viszont annál több! (Egyébként volt olyan vendég, aki légkondis szobát kapott, de hozzá távirányítót nem tudtak neki adni.A szobánk nyugati fekvésű volt, a belső medencetérre nézett az ablakunk. A nagy meleg miatt este próbáltuk lehűteni a szobát, így ablak, teraszajtó nyitva volt, sötétítőfüggöny félig leszakadva, első reggel, ill. hajnalban 14 szúnyogcsípéssel a vállamon ébredtem. Elég korán kezdték a munkát a medencetér körül a karbantartók, napágyakat rendezgetve, hangos szóval, tehát pihenni reggel emiatt nem lehetett. Este pedig azért nem, mert az udvarra és medencetérre néző teraszunk nyitott ajtaján, ablakán még 10 óra után is erős zaj jött a vendégek pancsikázása és mulatozása miatt. Ja, ettől a zajtól a tv-t sem lehetett hallani. Az ágy valamikor fakíroknak készülhetett, minden porcikánk fájt az ott töltött idő alatt. Törölközőt 3 nap után kaptunk úgy, hogy a párom minden nap szólt a recepción érte. Az egész szállodában 1 db hajszárító volt, kérni a recepción lehetett, használat után azonnal vissza kellett vinni.
A harmadik nap után én sírva ültem az étteremben az undorító és mindenhol mászkáló legyek miatt, ezt az egyik pincér észrevette. Ez után történt egy "légyirtás", így nevezte a pincér. Már ekkor el akartunk jönni a szállodából, de mivel egy kicsit javult az éttermi állapot, maradtunk, ettől függetlenül mégsem bírtam sokáig, nem töltöttük ki a lefoglalt éjszakákat. Az étteremben reggel hűtött adagolóból lehetett vizet is fogyasztani, amit senki nem vett igénybe, hiszen gyümölcslé, tea, kávé, tej, különböző joghurtok álltak rendelkezésre, a svédasztalos vacsora alkalmával ezt a hűtött vizes adagolót letakarták, nem lehetett vizet kérni, csak rendelésre hoztak nem kevés pénzért.
Összefoglalva: egy évben legalább kétszer megyünk el hosszabb időre pihenni, keressük a gyógyvizes térrel rendelkező szállókat, van olyan hely, ahová már többször is visszatértünk. Életemben nem ért még ilyen csalódás, mint ezen a helyen. Ma már egy kicsit másképp gondolok rá, de egy biztos: soha többé nem megyünk vissza és nem is fogom ajánlani senkinek.
KLászlóné
Milyennek találod ezt az értékelést?

Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda további értékelései

2020.09.22a párjával
Átlagos
A szálloda csendes, pihenésre kiválóan alkalmas. A Welness-részleg szintén jó, bár a szaunához nem biztisítottak lepedőt. A falon lévő órákban nem lenne rossz elemet cserélni, mert egyiksem működött. A reggelinél nem volt édesítőszer, és nem mindent pótoltak (péksütemény, rozskenyér stb.) A...
2020.09.12barátokkal
3 éjszakát töltöttünk a Hotel Gara Szállodában. Egyszerű, kényelmes szobák, remek wellness és gyógyvizes medence, kiváló félpanzió jellemzi a szállodát. Külön megemlítendő, hogy a Kastélyfürdő közvetlenül a szállás mellett található.
2020.07.07a párjával
Kiváló
A hotel szolgáltatása kiváló. Kitűnő a konyhája, segítőkészek, kedvesek. Nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is csak erre a helyre megyünk. Köszönünk mindent.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Véndiófa Vendégház Füzesgyarmat - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.11.01-ig
Véndiófa Vendégház Füzesgyarmat
192.000 Ft / 15 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval