Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A mentőötlet nem jött be

Papa Razzi's Étterem GyöngyösPapa Razzi's Étterem Gyöngyös a térképen

Gyenge 2021. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. július 20.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az augusztus 20-i hétvégén végső elkeseredettségünkben jöttünk be ide ebédelni. Az előzetesen kinézett éttermekkel nem volt szerencsénk, az egyik nyári szünet miatt volt zárva, a másikban lakodalmat tartottak. Végül a Fő téren lévő olasz étteremre és pizzériára esett a választásunk, ahol korábban még nem ettünk, de a Fő téren sétálva a kiülős teraszuk mellett már többször elmentünk. Mivel a terasz nagyon napsütéses volt, ezért inkább a beltéren foglaltunk helyet. Itt kevesebb az asztal, a tér szűkös, kicsit zsúfolt hatást kelt.
Az étlapon tipikus olasz ételek szerepelnek, nagyon hosszú listában, 100 feletti tétellel , köztük több mint 20 féle pizzával (1500-2000 Ft körül), de tésztából (1500-2200 Ft) is rengeteg fajta van. Bélszín fogások 4600 Ft-ért, illetve tengeri halételek 3000-3600 Ft magasságában egy kicsit olcsónak is tűnnek, ez már alulról nem reális.
Az előételek közül garnélanyársat kértünk salátaágyon, citromos mártással (2000 Ft), bruschettát (tonhalas, babos, bazsalikomos-paradicsomos); a saláták közül articsókás vegyes zöldsalátát kértünk. Magyaros pizzát - szalámival, füstölt tarjával, jalapeno paprikával, lilahagymával (1900 Ft) - a leírás szerinti bacont hiányoltuk a pizzáról. De még így is, a pizza volt talán a legjobban sikerült étel.
A főételek közül Scaloppina Pizzaiola, azaz sertésszűz kapribogyós, fekete olívabogyós, paradicsomos szósszal (2500 Ft) volt a választásunk. Volt még cukkini is a mártásban. A zöldségek túlfőttek, túlkészültek.
Igazából egyik étel sem volt valami jó. A zöldségek, saláták kissé fonnyadtak, fáradtak voltak. Olcsó, félkész, mirelit alapanyagokkal, konzervekkel dolgoznak. (pl. babkonzerv rádobva a kenyérszeletre, kész a bruschetta). A rák ehetetlen volt, mivel nem volt megpucolva, előkészítve, hanem rajta volt hagyva a feje, páncélja, lábai, stb. Ez így konkrétan élvezhetetlen volt. A pincér egyáltalán nem reagálta le, hogy bizonyos ételekből semmi sem fogyott, és nem azért, mert nem voltunk éhesek.
A salátákon nem volt fűszer, csak egymásra voltak dobva az összetevők a tányérra. Összességében a konyha nem mutatta a professzionalitás jegyeit, amatőr megoldásokkal találkoztunk. Az ételekre nagyon sokat kellett várni. Inkább fizettünk volna többet, ha jó minőséget kapunk cserébe.
Italkínálat bőséges, de kommersz. Sofőrként én csak narancs-, illetve ananászlevet ittam.
Sajnos csalódást okozott a hely, engem nem győzött meg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (20)
Papa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - EgyébPapa Razzi's Étterem Gyöngyös - Egyéb

Papa Razzi's Étterem további értékelései

2022.06.22a párjával
Vasárnap a nagy melegben csak egy kis könnyű, gyors ebédre ültünk le hozzájuk a Fő térre kitett asztaloknál. Érzékelhetően még betanuló volt a sortnadrágos fiatal felszolgálónő, mert az itallapot még le sem tette az asztalra, amikor már fel akarta venni az italrendelést... De ezt egy...
2019.06.16a párjával
Szörnyű
A pizza finom volt, a kiszolgálás is okés. Viszont a pizzában talált fél fogpiszkáló és a tény, hogy ugyan úgy felszámolták az ételem árát, kiverte nálam a biztosítékot. Nem ajánlom senkinek.
2019.04.24gyerekekkel
Utazás közben tértünk be egy kései ebédre. A hely nagyon hangulatos, viszonylag kicsi. Egy női és egy férfi mosdó van, amely kicsit szűkös viszont tiszta. A kinti asztaloknál foglaltunk helyet. A felszolgáló kedves és segítőkész volt. Az ételek adagja megfelelő, de nekem kicsit sós és fűszeres...
Népszerű szállások a környéken
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.01-ig
Avar Hotel Mátrafüred
65.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval