Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 238.- kiábránditó

Orchidea étterem GyulaOrchidea étterem Gyula a térképen

2018. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. október 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Írom mindezt én,aki az elmúlt 2 évben mindenhol az itteni szinvonalat tekintettem egy 4*-os hoteltől elvárható etalonnak.

A hotel vendégei vagyunk,2 év után ismét,csak ezuttal a Munkácsi szárnyban.
A Dűrer-
ben nem volt hely.

Látszatra nem sok minden változott,tágas,elegáns étterem,működik a látványkonyha,a pincérek sürögnek leszedni és az italrendelést felvenni. Már
Itt nem tetszik,hogy egy Edelweiss sör 1,800 ft!!
A bolti ár(350 ft) több mint ötszöröse! Nem túlzás ez,igy lehúzni a vendéget? Igaz,ihat vizet is,csak éppen jól akarja érezni magát.
Nem sportszerű összehasonlitani az ebédünket a vacsorával,mert a 2 étterem nincs egy súlycsoportban étkezési élményt tekintve, az ebéd javára.

A választék szegényesebb lett,,4 féle főétel van,és mindössze 2 féle leves,én a borjuragut választom,más fogamravaló hiján a vasalt csirkecombot amit a látványkonyhában sütnek.
A leves kitűnő,de a szokásos 2 decis csészében lehet fogyasztani,amitől idegbajos vagyok. Miért ezen kell spórolni? Ahhoz tulságosan messze van a leveses pult hogy ennyi levesért visszamenjek. Társaim halat esznek,ami ki van téve,ehető az nem gond,de az már igen,hogy este 9-kor még csak nem is meleg. Az én söröm csak 680 ft! Örüljek?
A sütemény választék a tányéron látható,a kitett tálcákról lehet szedegetni. Méltatlan ilyen szintű hotelhez.( update: távozás előtt feltöltötték az üres tálcákat,így már 4 féle süti van,ez már csak szegényesnek számit). Szép az étterem,sőt elegáns,javára szól,hogy nincs zsúfoltság,van hely. Pincérek is elegánsak.
Másnap reggeli: valamivel jobb a helyzet,választék tekintetében,a napi bosszuságot a poharak jelentik amiben gyümölcslét lehet vételezni a legeldugottabb sarokban. Egy óvodában elmegy,de egy étteremben? Kisebb pohár nem volt?
Összegzés;

Jó hely továbbra is,jövünk még ide (a hotelbe) de a hely nimbusza megkopott. Kevesebb,szegényesebb választék,lehúzós árak,de kellemes és kényelmes környezet.
Továbbra is ajánlott,de már nem etalon.

Minősités: ajánlott
Értékelés: 8/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Orchidea étterem Gyula - EgyébOrchidea étterem Gyula - BelsőOrchidea étterem Gyula - Étel/italOrchidea étterem Gyula - Étel/italOrchidea étterem Gyula - Étel/italOrchidea étterem Gyula - Étel/italOrchidea étterem Gyula - Étel/italOrchidea étterem Gyula - Étel/italOrchidea étterem Gyula - EgyébOrchidea étterem Gyula - BelsőOrchidea étterem Gyula - Belső

Orchidea étterem további értékelései

2019.03.18a párjával
A szálloda vendégeként félpanziós ellátás keretében vettük igénybe az éttermet, ami nagyon szépen, kényelmesen berendezett. A terítést is nagyon ízlésesen oldják meg, más este és más reggel a színvilág. A tisztaságra is figyelnek, sosem volt pecsétes az abrosz! Főszezonon kívül jártunk ott, így...
2018.06.24barátokkal
Kiváló
Ma voltunk elősször itt,meglepetést szereztünk egy jó ismerősnek,barátnak:-) Erre nem számítottunk,hogy mi is így meglepődünk:-) Ezt a helyet szavakkal nehéz leírni annyira szuper:-) Aki olvassa ezt ne hagyja ki,térjen be ide!!Kedves kiszolgálás,baráti összegek,gyors ételkészítés,finom...
2017.01.03a párjával
Férjemmel voltam az Erkel hotelban, ennek kapcsán kerültem az étterembe. Számunkra semmi extra élményt nem nyújtott, talán még a megszokottnál is egy kicsit alacsonyabb színvonalt nyújtottak.Úgy gondolom karácsonyhoz közeledvén / dec 15-17-ig voltunk/ több és kicsit különlegesebb ételekkel kellet...
Népszerű szállások a környéken
Komló Hotel Gyula - Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
2024.12.23-ig
Komló Hotel Gyula
70.852 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aqua Hotel Gyula - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.09.01-ig
Aqua Hotel Gyula
34.950 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval