Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Értékelés 2013 Augusztus

Várszálló Apartman GyulaVárszálló Apartman Gyula a térképen

2013. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szép, új apartman, új berendezéssel, kiváló helyen, ez a leírásnak tökéletesen megfelel. (a képek nem csak illusztrációk) A személyzet végig nagyon kedves volt.
Ami a leírással ellentétben nem volt, az a WIFI. Egyáltalán nem működött az Apartmanban. Mint kiderült egy "közeli" Hotel WIFI-jére lehetne csatlakozni, de az már az apartman hatókörzeten kívül van, így ez 4 nap alatt egyszer sem sikerült. A tisztaság látszatra megfelelő, de javaslom, hogy az ágy és fotel alatt is ki kellene takarítani, mert jócskán ráférne.
Félpanziót kértünk. Mivel 2 apartmanjuk van, így a reggelit a személyzet hozta át a másik helyről minden reggel.(elfogadható volt) Az esti vacsora egy közeli étteremben van. 2-3 perc séta. Elmondhatatlan, hogy mennyire meg voltunk vele elégedve. Kiváló a hely, nagyon kellemes élő zene, nagy adag és ízletes ételek. Egyszerűen szuper volt.
Kifejezetten kutyás szállást kerestünk. Fontos volt, hogy biztonságban az udvarba ki tudjam engedni.Sajnos a bejárati kapu nem éppen megfelelő erre, mert a közepes testű kutyám simán kifért volna alatta, ezért folyamatosan felügyelni kellett.
Az udvar tele van szebbnél szebb virágoknál, nagyon hangulatos. Már csak pár négyzetméter fű hiányzik, egy grillező sarok, és egyből tökéletes lenne.
Biztos, hogy így is ajánlani fogom másnak is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Várszálló Apartman további értékelései

2018.05.06a párjával
Szörnyű
Vár utca 8. A hely megtalálása is nehézkes, aki nem ismerős Gyulán, mivel másutt kell bejelentkezni. A hirdetésben szereplő szolgáltatásokat nem kaptuk meg. Kéztörlő nincs a fürdőszobában, szappan elfogyott, éjjeli lámpa nem égett. Szauna nincs, parkolás csak az utcán. Csalódás volt...
2017.10.07a párjával
Átlagos
Október első napjait töltöttük el ebben az apartmanban. Szerencsére kellemes időnk volt, így jól megismerhettük a várost. Kár hogy a Gyulavisit kártyát csak másnap kaptuk kézhez, így lemaradtunk az idegenvezetős városnézésről. Amúgy a kártyának sok értelme nem volt,nem tudtuk szinte sehol...
2017.04.03a párjával
Egy másik ( más ország)utazásból érkeztünk elég későn ,de meg oldódott a szállás elfoglalása. Nagyon kedvezményes áron jutottunk hozzá,jobban élveztük volna ha nem egy másik utazásból cseppenünk ide. ezt nem ajánlom senkinek egyik -helyről másikra utazzon. Egyszerű berendezés ,de a célnak...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Komló Hotel Gyula - Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
2024.12.23-ig
Komló Hotel Gyula
70.852 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Corvin Hotel Gyula - Szerelem luxuskivitelben
Szerelem luxuskivitelben
2024.09.01-ig
Corvin Hotel Gyula
74.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval