Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Welcome drink és koktélozás a fürdőben

Aurum Cafe HajdúszoboszlóAurum Cafe Hajdúszoboszló a térképen

Kiváló 2022. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. április 30.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szoboszlói Aurum Szálloda elegáns kávézója és bárja, amely külsős vendégek részére is nyitva tart. A szálloda épülete előtt egy hatalmas, sok asztalos teraszt is visznek, de ezt csak jó időben, a szezonban nyitják meg (márciusban még le volt zárva).
Több alkalommal jártunk itt, hiszen a hotelben voltunk elszállásolva.
A benti tér klasszikus kávézó hangulatú, csinos asztalok és székek, színvilágban és a berendezés stílusában teljes összhangban a szálloda eleganciájával, sötétbarna és arany a két domináns szín.
Kezdődött a welcome drinkkel, amelyet a szálloda ajánlott fel (a gyerekeknek gyümölcslevek - Hey Ho dobozos italokat tartanak, ha jól láttam, míg a felnőtteknek bor).
A Tokaji-borvidékhez tartozó, rátkai székhelyű Angyal Pincészet borait kínálják, ők adják a ház borait is. Angyal Harmónia Syrah rozét ittam (520 Ft/dl). Fehérborok terén szintén az Angyal Pince Ragyogás Sauvignon Blanc borát kínálták.
Kávét is ittunk, tradicionális olasz pörkölésű kávét készítenek, eszpresszót és cappuccinot is ittunk (550/650 Ft).
A legnépszerűbbek a koktélok voltak, amelyeket a fürdőbe is lehetett rendelni, ezzel az élménnyel a gyerekeim is éltek, természetese ők alkoholmentes koktélokat kértek, ezekből többet is kóstoltunk. Unikornis, Virgin Pina Colada, Flamingo és Virgin Mojito koktélokat is ittunk (1450 Ft). Praktikus volt, hogy a fürdőben kínált koktélos poharak átlátszó műanyagból készültek (de ugyanúgy koktélos pohár formájuk volt).
A "felnőtt" azaz alkoholos koktélok árazása is korrekt, a legtöbb 1750-1950 Ft. Pina Coladat ittam magam is.
Ételeket itt nem, hanem a lenti étteremben ettünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (20)
Aurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - EgyébAurum Cafe Hajdúszoboszló - Egyéb

Aurum Cafe további értékelései

2016.07.16barátokkal
Kiváló
Az Aurum hotel exkluzív környezettel várja a betérőket. Van konyhájuk is, mi csak ittunk ezt-azt a kerthelységben. Az árak a magas közép kategóriába tartoznak, de hát ez érthető. Szép a borlapjuk, a tokaji Angyal borászatnak tartják elég széles skáláját, talán minden tételt a pincétől, emellett...
Népszerű szállások a környéken
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Pihenés Hajdúszoboszlón
Pihenés Hajdúszoboszlón
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től ellátás nélkül
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
112.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval