Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem az igazi? Fizesss még fizesss!

Hungarospa Hajdúszoboszló HajdúszoboszlóHungarospa Hajdúszoboszló Hajdúszoboszló a térképen

Kihagyható 2021. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2021. augusztus 7.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Családdal érkezel. Nyár van, meleg van. Melyik részébe menjünk? Jó lesz a strand rész, hiszen meleg van és ez Hajdúszoboszló, itt még a strand is király..... lehet(ne). Szóval veszel strand belépőt a családnak, ez nem túl drága. Sétáltok befelé, de hová telepedjetek le? Meglátod a bérelhető napozó ágyakat (800Ft), nem nagy tétel, kölcsönzöl pl. kettőt (ennyi megér). Elindultok felfedezni a medencéket és szépen lassan kiderül, hogy ha te ily keveset áldoztál belépőre akkor túl meleg vizet ne várjál, de szó se róla hideg víz az van bőven. No sebaj, gyerekkel érkeztél, úgyhogy irány a gyerek medence az nyilván meleg vízű........,de nem! Ja és a "biztonság" érdekében a gyerekeknek még egy türpe csúszda sincs, semmi. Szóval ma csak hideg vízben fogtok fürdeni. Vaaaagy mégsem?
Hát hiszen itt van egy prémium zóna szép gyerek medencékkel meleg vízzel meg mindennel, hát ez csudajóó! Feeeltéééve, ha az eddigi belépőn fellül kiperkálsz még fejenként 3.500Ft-ot. Hááát az a belépőn fellül nem kevés. Nincs más lehetőség? De van!
Hiszen itt van egy csúszdapark is kicsiknek nagyoknak, hát ez is csudijóóó! Feltéve ha belépőn fellül kiperkálsz még fejenként 2000/3500Ft-ot( kis vagy nagy csúszda) .hmmmm, hát ez sem kevés. Mi legyen? Van itt még valami?
Háát hogyne volna!
Hiszen van itt egy fedett fürdő rész is meleg vizes gyerek medencékkel meg minden féle mókával! Hajr nézzük meg, de azért ingyen ezt sem mutatják ám meg. További 4.100/3000Ft-ért(felnőtt, gyerek)azért ez is élvezhető. Ejj-ejj ez sem kevés, de hát valamire biza áldozni kell, ha meleg vizes élménnyel tűzdelt medencét szeretnénk.
No mindegy is, hiszen nyaralsz, üsse kavics valmelyikbe azért be kell fizetni a családot. Igen ám de a bérélt kis napozó ágyaidat bizony sehová sem viheted be, úgyhogy azt vissza viszed oda ahonnan hoztad, így jártál.
Ezzel az egésszel nem az a baj hogy mennyibe kerül, hiszen nyaralsz meg szerencsére sok nyaralónak ezek az összegek nem jelentenek gondot.
A probléma a pénzbeszedés módja, az hogy ha oda állsz a kasszához, megnézed a lehetőségeket és hirtelen azt sem tudod hogy hol vagy meg hogy mit akarsz csak kérsz egy strand belépőt. Aztán bent rájössz, te nem biztos, hogy ezt, meg így akartad. És akkor a zsebed felé nyúlsz, hisz egy jó élményként szeretnél visszagondolni erre a helyre és ez bizony nincs ingyen, vagy olcsón!
Természetesen tudom, hogy Krisztus sírját sem őrizték ingyen, de ott szerintem előre tisztázták, hogy ez mennyibe lesz!
Milyennek találod ezt az értékelést?

Hungarospa Hajdúszoboszló további értékelései

2023.09.27a párjával
Kihagyhatatlan
Nem először jártunk a fürdőben. Tetszik, hogy barátságos áron van a fürdőbelépő a strandra, és sok medence látogatható a belépővel. Mindenki megtalálja a számára kedvező hőmérsékletű medencét.
2019.09.22a párjával
Kihagyhatatlan
Szeptemberben jártunk a fürdőben. Nagyon sok medencéje van, szerintem mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Az árak sincsenek a gyógy- strandfürdőnél elszaladva. Az Aqua-Palace Élményfürdőnél már magasabb az ár, de egy élményt meg ér mindenkinek. A fürdő és a mellékhelyiségek tiszták. A...
2019.08.20a párjával
Kihagyhatatlan
Én végtelenül kekec vagyok a szolgáltatásokkal, meg úgy kábé minden körülménnyel szemben, de idén toronymagasan ez a legjobb strand véleményem szerint! A 2600 forintos egész napos sima, felnőtt belépőjegy egyszerűen nevetségesen olcsó egy ilyen óriási helyen, ahol a jéghidegtől a 38 fokos...
Népszerű szállások a környéken
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Párom féláron
Párom féláron
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től reggelivel
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval