Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pancsolda

Bagolyvár Wellness InárcsBagolyvár Wellness Inárcs a térképen

Kihagyható 2018. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. június 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Régóta tervezem, hogy körülnézek az inárcsi Bagolyvár Vendégház szabadon látogatható részeiben, aztán ha tetszik, esetleg családostól eljövünk pár napra. A wellnesst is bárki igénybe veheti, nem csak a szállóvendégek rendelkezésére áll. Felkerekedtem hát egy kánikulai hétköznapon.
A belépő 3000 Ft. Készpénzben, mert kártyát csak 5000 Ft feletti összegnél fogadnak el. Ilyet se láttam még.
A recepciós hölgy elkísér a wellness részleghez, ami tele van zöld növényekkel, tiszta, barátságos - és teljesen kihalt. Van is egy csöpp lelkiismeret-furdalásom, hogy miattam kellett vizet engedni a medencébe. :-)
Az öltözőben jó állapotú szekrények, nagy tükör, mosdó, hajszárító. Fülkék nincsenek, egyszerre egy ember számára van lehetőség, hogy függöny mögött öltözzön-vetkőzzön. Ez elég vicces, már csak azért is, mert az öltöző koedukált. Nem tudom, mi lehet itt telt ház idején. Talán nincs sok "külsős" vendég, a szállóvendégek pedig a szobájukban öltöznek át.

Az élménymedence szép és tiszta, kis kanyarokkal, beugrókkal, kék-fehér mozaikkal kirakva. Egy kapcsoló megnyomására működésbe lépnek a fúvókák, majd negyed óra után leállnak, és fél óra szünet után lehet újra buborékokat varázsolni. A vendégház népszerű, teltházas helyként él a köztudatban, nem gondoltam, hogy egyedül úszkálok majd, de őszintén szólva nem hiányzik a tömeg, élvezem, hogy ilyen jó dolgom van. Később megjelenik egy anyuka a kiskamasz fiával, vízipuskákkal felszerelve. Szívesen átadom nekik a terepet, hadd játsszanak, és kimegyek a szabadtéri medencéhez. A víz még hideg, két pár napozik a parton, mégsem vagyok egyedül.
A medence fokozatosan mélyül, az eleje sekély, a vége kb. másfél méter mély. Gyerekmedence nincs. Ami egy wellnessben nem is követelmény, csakhogy ez a hely kifejezetten gyerekbarátnak hirdeti magát. Én egy pillanatra sem mernék elengedni ebben a medencében egy átlagosan élénk óvodást, az biztos.
Gondolom, beülök az infraszaunába félórácskára, közben a vizet is felmelegíti egy kicsit a Nap. Pechem van, az infraszauna elromlott, és "MA" várják a szerelőt. Ez az ajtajára ragasztott, nyomtatott lapról derül ki. Dátum persze nincs rajta, és bármennyire szeretném, nem tudom elhinni, hogy a tábla nem az állandó dekoráció része, hanem aznap reggel tették ki. Tény, hogy a szerelő délután háromig, amíg ott tartózkodtam, nem érkezett meg…

Egy wellnessben a különböző vízhőmérsékletű medencék, hát- és nyakzuhany, taposómedence, finn és infraszauna, sószoba, néhány sportszer az alap. Ehhez jöhet még sokféle ráadás. A Bagolyvár fürdője semmiféle wellness szolgáltatást nem nyújt. Bármelyik pesti strandra olcsóbban válthattam volna belépőt. A csend és nyugalom jól esett, így a kirándulást nem bántam meg. Fürödni lehet, de aki valóban wellnessezni akar, inkább máshová menjen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (10)
Bagolyvár Wellness Inárcs - Bagolyvár Wellness Inárcs - Bagolyvár Wellness Inárcs - Bagolyvár Wellness Inárcs - Bagolyvár Wellness Inárcs - Bagolyvár Wellness Inárcs - Bagolyvár Wellness Inárcs - Bagolyvár Wellness Inárcs - Bagolyvár Wellness Inárcs - Bagolyvár Wellness Inárcs -

Bagolyvár Wellness további értékelései

2023.11.16családjával
Kihagyhatatlan
Hideg idő miatt csak a benti wellnessben voltunk, a medence hatalmas és nagyon tiszta. Egyedül azt sajnáltam, hogy nem volt olyan "dögönyöző", ami a vállat éri. Egyébként az is nagyon jó volt. A körforgó kifejezetten tetszett. Szauna szuper volt.
Népszerű szállások a környéken
Bagolyvár Inárcs - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.10.01-ig
Bagolyvár Inárcs
37.995 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
2024.06.20-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Stáció Vecsés - Nyári csobbanás
Nyári csobbanás
2024.09.02-ig
Hotel Stáció Vecsés
94.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval