Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Itt tényleg szert lehet tenni jó emlékekre

Memoriae Restaurant Delicates & Brunch KaposvárMemoriae Restaurant Delicates & Brunch Kaposvár a térképen

Kiváló 2022. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2022. október 28.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A kínálatot magyar és nemzetközi ételekből állították össze. Tartanak többek között marhatatárt fürjtojással, salátával és burgonya-chips-szel, szarvasgulyást ceruzababbal, csipetkével, kacsacombot zellerpürével, vörösboros mogyoróhagymával, hortobágyi palacsintát (főételként), brownie-t ribizlivel, karamellel és mogyoróval.
A séf Pap Zoltán, aki, mint megtudtam, a kaposvári Bárány fogadó mellett a Chateau Viszben dolgozott, mely nyitás óta etalon helynek számít.
Indításnak belga vajat kaptunk korpás kenyérrel. A helyben sült kenyér fontos jelzés, akkor is, ha lehet még kísérletezni vele a meggyőzőbb állag elérésének érdekében. A libamáj brullée ízletes volt, a mellé adott mango sorbet mesés, a pirított kalács jól sikerült, a tálalás művészi, a marinált zöldségek kellemes kísérői a fogásnak.
A zöldséges, lúggégetésztás, főtt hús betéttel adott gyöngytyúkleves mély ízű, tiszta, szép színű, a belevalók nem puhultak túl. A zúzapörkölt egyfajta műfajcsúcs volt. Amit túlgondolás, gyökeres átértelmezés nélkül ki lehet hozni e kultikus magyar ételből, azt itt kihozták, megfelelően, sűrű, koncentrált ízű volt a szaft, tökéletes állagú, pazar ízű Ma zúza, mindehhez jól elkészített tarhonya és csodás céklasaláta. A túrógombóc állagra nem nyert meg, de ez nem árnyékolta be egyébként remek ebédünket, annál is inkább, hogy a kísérőelemek, a marcipán és a gyümölcsmártás jól sikerültek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Memoriae Restaurant Delicates & Brunch Kaposvár - EgyébMemoriae Restaurant Delicates & Brunch Kaposvár - EgyébMemoriae Restaurant Delicates & Brunch Kaposvár - EgyébMemoriae Restaurant Delicates & Brunch Kaposvár - EgyébMemoriae Restaurant Delicates & Brunch Kaposvár - EgyébMemoriae Restaurant Delicates & Brunch Kaposvár - EgyébMemoriae Restaurant Delicates & Brunch Kaposvár - EgyébMemoriae Restaurant Delicates & Brunch Kaposvár - EgyébMemoriae Restaurant Delicates & Brunch Kaposvár - EgyébMemoriae Restaurant Delicates & Brunch Kaposvár - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
La Pergola Panzió és Étterem Kaposvár - Napi árak
Napi árak
2024.12.31-ig
La Pergola Panzió és Étterem Kaposvár
23.900 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel