Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyönyörű hely, de nagyon drága ahhoz, amit felszolgálnak

Olivola KecskemétOlivola Kecskemét a térképen

Gyenge 2014. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. július 3.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A párommal szerettünk volna egy kellemes estét eltölteni és igazi olaszos ételeket enni, ezért választottuk ezt az éttermet. Az étterem designja, atmoszférája kellemes volt, az előétel (tapasz)láttán felcsillant a szemünk. Azonban ami ezután következett, nem igazán volt ínyünkre való.
A párom spaghetti carbonarát rendelt, aminek semmi köze nem volt az igazi olaszos carbonarához. Már ránézésre furcsán sárga volt, ugyanis teli volt tojással és kiányzott belőle a krémes szósz. A tészta sem igazi olasz tészta volt, de ez most mellékes.
Én egy avokádós rákos salátát rendeltem. Az avokádón már ránézésre lehetett látni, hogy nyers. Kemény és élvezhetetlen volt. A salátát körberakták kb. 5 rákkal. Amin se fűszer, semmi. Az egész saláta ízetlen volt, rá volt öntve egy világosabb és sötétebb színű szósz és kész. Kétezer forint feletti összegért azért ennél többet vár az ember...
Ezt nem nevezném színvonalnak. Lehet magas árfekvést kialakítani, de azért minőséget kell nyújtani a vendégeknek. Nálam kiverték a biztosítékot, pedig én aztán megeszek mindent.
A felszolgáló kissé arrogánsan reagált, mikor visszaküldtük az ételeket, de végül jó pont, hogy nem kellett fizetnünk, csak az italokért.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:

Olivola további értékelései

2022.05.21családjával
Szörnyű
Nem adták oda a kifizetett drága bort és amikor ragaszkodtunk hozza az egyik pincér majdnem nekem ugrott a műszak vezető nő pedig megalázóan viselkedett ! A bort nem adták oda , kiakadva távoztunk ! Borzalmas élmény volt .
2017.05.16a párjával
Kiváló
Ezt az éttermet csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti az olasz konyhát, a pizzát, a tengeri kütyüket. Mind az előétel, mind a főétel elképesztően finom volt. Minőségi alapanyagok, szép tálalás. A kiszolgálás tökéletes. Még a séf is kijött hozzánk megkérdezni, hogy minden rendben van-e,...
2015.08.16kollégákkal
Kiváló
Azt nem tudom, hogy melyik Kecskemét legjobb étterme, mivel nem itt élek, s csak pár napot volt szerencsém a városban eltölteni, de az én képzeletbeli dobogóm legfelső fokára egyértelműen az Olivola került. Ez a vérbeli olasz étterem Kecskemét "gasztro-utcáján" található. A teraszon ízléses...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Három Gúnár Kecskemét - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.28-ig
Hotel Három Gúnár Kecskemét
28.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval