Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Közel a belvároshoz

Hotel Három Gúnár KecskemétHotel Három Gúnár Kecskemét a térképen

2015. augusztusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Munkaügyben töltöttünk el néhány napot Kecskeméten, így a munkahely közelében kerestünk megfelelő szállást. Az 1 ágyas szoba reggelivel együtt 15.000 Ft-ba került/éjszaka. Egy csendes egyirányú mellékutcában található a viszonylag kis méretű hotel, a szobák 2 szinten vannak, a földszinten recepció és az étterem. Az 1. emeleten található, elég kis méretű szobában 2 különálló ágy volt, egy dolgozóasztal, egy kis méretű tévé, minibár, és még egy kis asztal székkel. A berendezése elég egyszerű, de újszerű, nem volt semmi régi, lelakott.
A fürdőszoba zuhanyzós, ez is elég szűkös, de azért el lehetett benne férni. A szekrény az előszobában bőséges helyet biztosított a ruháknak, egyéb személyes holmiknak.
Negatívumok: kevés tévé csatorna (talán 15 db összesen, ebbe már beleértve a külföldi, többségében német nyelvű adókat is), első este valamilyen szolgáltatói hiba miatt azonban csak az M2 Petőfi jött be, semmi más csatorna nem. Az internet wifin ingyenes, de elég gyenge volt a hálózat, nem minden oldalt lehetett betölteni.
A szoba a hátsó zöld részre és az étterem teraszára nézett, nagyon csendes, nyugalmas a környék.
A wellness részleg a -1 szinten található, kérésre adtak fürdőköpenyt, amin jó nagy szakadás volt, nemcsak az enyémen, a kolléganőmé is ugyanilyen állapotban volt. A wellness csak 17.30-21.30 között vehet igénybe, de nekünk ez a munka miatt nem volt probléma. 2 db jakuzzi, 1 gyerekmedence, finn szauna és gőzkabin van. A jakuzzi vize nagyon hideg volt, pár perc múlva kifejezetten fáztunk benne.
A svédasztalos reggelit az étteremben fogyasztottuk el. Gépi (vizes) üdítők, sokféle filteres tea, gépi kávé, 2-3 féle felvágott, sajt, joghurt... szóval a szokványos dolgok voltak. Az első reggelinél elég szegényes volt a kínálat, a másodikon szinte duplája, gondolom, a vendégszám függvényében alakítják ki. A meleg ételek nem voltak melegek, sőt szinte kihűltek.
A személyzet kissé rideg volt, az étteremben szinte észrevétlenek voltak, egyetlen pozitív kivétel a wellness-ben lévő idősebb úr volt, aki sokkal kedvesebb volt, mint a többi alkalmazott.
Összességében korrekt, színvonalas hely, de nem kiemelkedő.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:
Fényképek (14)
Hotel Három Gúnár Kecskemét - Külső képHotel Három Gúnár Kecskemét - SzobákHotel Három Gúnár Kecskemét - SzobákHotel Három Gúnár Kecskemét - SzobákHotel Három Gúnár Kecskemét - SzobákHotel Három Gúnár Kecskemét - Külső képHotel Három Gúnár Kecskemét - Külső képHotel Három Gúnár Kecskemét - Külső képHotel Három Gúnár Kecskemét - SzobákHotel Három Gúnár Kecskemét - SzobákHotel Három Gúnár Kecskemét - Külső képHotel Három Gúnár Kecskemét - BelsőHotel Három Gúnár Kecskemét - Külső képHotel Három Gúnár Kecskemét - Wellness

Hotel Három Gúnár további értékelései

2024.02.13a párjával
Kiváló
Szép volt a szoba és kényelmes,de azért voltak hiányosságok.Az éjjeli lámpa zsinorja hiányzott,az égőt el kellett csavarni ahhoz hogy égjen a lámpa.A sötétítő függöny egyik része ki volt jőve a sínből,elég csúnyán lógott.A fürdőszoba inkább az ami zavaró tényező volt,nem nyújt semmi...
2024.01.03a párjával
Kiváló
Maga a szálloda kellemes élményt nyújtott, de van egy észrevételem. Kritikán aluli a mélygarázs helykezelése. Előfordul, hogy több helyet adnak ki a garázs kapacitásánál, mert nincs figyelőrendszer a foglalásokra. Ha valaki kocsival kirándul, emiatt kiáll a helyéről, előfordulhat, hogy...
2023.04.29barátokkal
Kiváló
A fürdőszoba kivételével mindennel teljesen elégedettek voltunk. Az üveg fürdőszoba fal zavaró volt. Ha a lámpát felkapcsoltuk a fürdőszobában, szinte átlátszó lett. A zuhany az egész fürdőszobát elárasztotta, a WC-t nem lehetett megközelíteni száraz lábbal. WIFI-t nem használtunk, azért nem...

A Hotel Három Gúnár legnépszerűbb csomagjai

Hotel Három Gúnár Kecskemét - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
28.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2024.12.28-ig
Hotel Három Gúnár Kecskemét - Nyugdíjas évek (min. 2 éj)
Nyugdíjas évek
82.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.22-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval