Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Élvezhető pacal, átlagos uborka, nagyon gyenge kenyér

Fehèrló Ètterem KiskunmajsaFehèrló Ètterem Kiskunmajsa a térképen

Átlagos 2022. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Fehérló étterembe azzal a szándékkal ültem be, hogy eszem egy pacalpörköltet. Tartanak néhány más olyan fogást is, ami csábít, például velővel töltött rántott sertésbordát meg zúzapörköltet.
A kínálat fősodratú, szelethúsok egyszerűbb alapanyagokból, főként sertésből és csirkéből, sütve, rántva töltve, sok izgalmas nem nyújt.
A beltér egyszerű, retro, épp egy helyi társaság ünnepelte családi körben a terem egyik szárnyában valakinek a születésnapját.
Kértem a pacal mellé kovászos uborkát, mondta az udvarias, tulajdonos-hangulatú főúr, hogy nincs csak csemege. Hát akkor azt kérek, válaszoltam. Az uborka átlagos volt. A kenyér kifejezetten gyenge, nagyipari, ráadásul szikkadt. Lényegében élvezhetetlen.
A pacalnak bő leve volt, nem kifejezetten pörköltszerű, de kellemes, emulziós, íze egy fokkal sósabb volt az optimálisnál, de így is ízlett. Egy ipari, de legalább friss, ropogós héjú kenyérrel azt mondtam volna, hogy legyen 3,5 pont 4-re kerekítve. Így marad a hármas.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (22)
Fehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - EgyébFehèrló Ètterem Kiskunmajsa - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Nyuszis Apartman Kiskunmajsa - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.01.06-ig
Nyuszis Apartman Kiskunmajsa
17.500 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval