Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pizza, palacsinta, churros

One Bit Pizzéria KomáromOne Bit Pizzéria Komárom a térképen

Átlagos 2022. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. június 12.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A városban 2 pizzériát teszteltünk, ez a szállásunk és a Brigetio Fürdő közvetlen közelében található. Több mint 20 éve működnek, a város első pizzériájaként.
A Táncsics utca felőli bejáraton belépve mindössze 1 db bárszékes asztalt találunk, ahol helyben lehet enni. De igazából olyan az egész hangulata innen, mintha csak egy átvételi pont lenne a házhoz szállításhoz. A fürdő felőli oldalon viszont van egy nagy kiülős teraszuk sörreklámos napernyők alatt.
Mivel a fürdő este 8-ig tart nyitva, itt kényelmesen lehet enni, persze ez a lehetőség csak a fürdővendégek részére áll fenn.
Elvileg este 9 óráig tartanak nyitva, és legkésőbb 8.30-ig lehet rendelést leadni, ám gyakorta előfordul, hogy a pizzatészta hamarabb elfogy, ilyenkor már nem lehet rendelni pizzát aznapra. A kiszállítás este nem működik, ilyenkor személyesen el kell jönni az ételért, de ahogy írtam, nekünk ez nem volt gond, hiszen itt voltunk a közelben.
A pultos fiú javasolta, hogy hétvégén inkább este 7-ig érdemes leadni a rendelést. Nagyon népszerű helynek tűnik, folyamatosan érkeztek a vendégek - elvitelesek - és csörgött a telefon, amit alkalmanként tudtak csak felvenni. Ez mondjuk a vonal másik oldalán elég frusztráló lehet, hogy nyitva tartási időben kicsörög a telefon, és nem veszi fel senki. Most már lehet neten is rendelni, talán az jobban működik.
3 féle méretben kínálnak pizzákat, 37 féle feltéttel (kicsi: 1450-1670 Ft, nagy: 1680-1900 Ft, családi: 3920 - 4150 Ft). A pizzák középszerűek szerintem, olcsó alapanyagokkal dolgoznak, de a gyerekek jól ették, én kevésbé voltam lelkes.
Lehet még kapni tortillát, gyrost, panírozott frissensülteket, salátákat. Népszerű a palacsinta, édes és sós töltelékekkel is (190-300 Ft/darabáron, ami legalábbis a fővárosi és balatoni árakhoz mérve igen kedvező).
A fánk 290 Ft, lehet hozzá kérni öntetet is (+200 Ft).
Kipróbáltuk az újdonság churrost, ami szintén mirelitből készül (6 db/ adag 890 Ft + ajándék Nutella öntet).
Egy adag édes burgonya 990 Ft, ez viszont szerintem elég húzós ár!
Összességében én 3 pontnál nem tudom jobbra értékelni, de azért az ajánlott kategóriában tartom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
One Bit Pizzéria Komárom - EgyébOne Bit Pizzéria Komárom - EgyébOne Bit Pizzéria Komárom - EgyébOne Bit Pizzéria Komárom - EgyébOne Bit Pizzéria Komárom - EgyébOne Bit Pizzéria Komárom - EgyébOne Bit Pizzéria Komárom - EgyébOne Bit Pizzéria Komárom - Egyéb

One Bit Pizzéria további értékelései

2016.10.10a párjával
Átlagos
Valamikor a város legjobb pizzáriája volt, ami mára már nem mondható el. És nem csak azért, mert jobbak nyíltak volna, hanem mert szép lassan romlott a minőség. Csökkent a feltét, változott a tészta, amik egy közepes pizzéria nem lett belőle. Mostanra egyébként a város felé üzemelt részen nem...
2016.05.23a párjával
Átlagos
Nagy reményekkel ültünk be a One Bit pizzériába, ami közvetlenül a szállodánk mellett helyezkedett el. Én pizzát kértem, párom hamburgert. Jó illatok jöttek ki a konyhából így gondoltam minden OK lesz. Sajnos a pizzám olyan volt, mint egy melegszendvics, a sok sajttól nem lehetett más ízt érezni,...
2014.06.17a párjával
Kiváló
Az ételek finomak, jó a hangulat, kedves a kiszolgálás és az ár is megfizethető. Lehet kapni náluk gyrost, pizzát, palacsintát, hamburgert, salátákat stb. Jobbnál jobb akcióik vannak, házhoz is szállítanak. Mindig az aktuális ünnepnek/ évszaknak megfelelően van feldíszítve az étterem, egy-egy...
Népszerű szállások a környéken
Thermál Hotel és Kemping Komárom - Napi árak reggelis ellátással, fürdőbelépővel
Napi árak reggelis ellátással, fürdőbelépővel
2025.08.30-ig
Thermál Hotel és Kemping Komárom
60.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
52.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Golden Ball Club Hotel Győr - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.01-ig
Golden Ball Club Hotel Győr
108.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval