Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

teljes pihenés a Börzsöny szívében

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel KóspallagSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag a térképen

2016. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. július 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2016.június elején töltöttünk el a párommal 4 éjszakát a hotelben.
Épp a természetközeliség és az épület jellege miatt választottuk, és nem csalódtunk. Lehet, hogy nemzetközi összehasonlításban a felszereltsége nem minden részletében éri el a négy csillagot, de páratlan élmény volt négy éjjelt eltölteni az erdő közepén egy valódi rönkházban.

Az is sajátos helyzet volt, hogy nagyon kevés vendég pihent akkor, mert mint megtudtuk a wellnessben dolgozó egyik alkalmazottól, hogy két nagyobb csoport lemondta, illetve későbbre ütemezte az érkezését. Ennek az volt a következménye, hogy még ideálisabb volt a pihenésre, és a személyzet szinte csak velünk foglalkozott.

Az eredetileg nekünk szánt szoba helyett kérésre másikat adtak, amelynek még terasza is volt, két pihenő-ággyal.
A páromnak az ágy matraca nagyon kemény volt, kérésre adtak egy plusz matracot.
Bár nem volt szúnyogháló az ablakon, ami miatt először aggódtunk, de felesleges volt, mert a fecskefészkek lakói az élősködőket elfogyasztották, és madárcsicsergésre ébredtünk.

Mivel kevesen voltunk az esti étkezés sem svédasztalos volt, hanem háromfogásos menüválasztékos, de nagy választékkal.
Az étterem specialitásai a vadételek, mind a levesekben, mind a főételekben, és mindegyik nagyon finom és bőséges, és látványos is volt.
A reggelinél megkóstolhattuk a helyi, 80 %-os gyümölcstartalmú lekvár-különlegességeket, kézműves sajtokat és húskészítményeket.

A pincérek, a wellnessben dolgozók, a recepciósok nagyon kedvesek, készségesek voltak.

A wellnessben minőségi pihenő-ágyak voltak, fedett, de szabadtéri jakuzzi gyógysós vízzel, és kipróbáltuk a halpedikűrt is. A kertben napelemekkel fűthető vizű úszómedence és rönk-finn-szauna. Utóbbi egyébként külön bérelhető, de a benti szauna karbantartása miatt szabadon használhattuk.

Mivel érkezésünk előtt hatalmas felhőszakadás volt, az erdei turistautak nagy része sáros volt, így maradtunk az aszfaltozott erdészeti utakon, nagyokat sétáltunk, kerékpároztunk, tollasoztunk.

Célszerű saját bringát vinni, mert kerékpárból nincs megfelelő választék.

Hétközben voltunk ott, a frissen felújított és meghosszabbított erdei vasúton ezért nem tudtunk utazni, de a nagybörzsönyi állomáson kérésünkre megnézhettük és lefényképezhettük a járműveket.
Ide még érdemes visszatérni, még akkor is, ha csak alig van mobil térerő...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (19)
Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - SzobákSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - SzobákSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - Külső képSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - BelsőSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - Külső képSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - BelsőSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - BelsőSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - Medence/kertSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - Medence/kertSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - KörnyékSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - Medence/kertSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - BelsőSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - SzobákSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - VendéglátásSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - VendéglátásSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - VendéglátásSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - VendéglátásSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - VendéglátásSzent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag - Környék

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel további értékelései

2018.02.23a párjával
Februárban egy erdei wellness szállodát választva mire vágynánk a legjobban? Napsütésre és havas tájra,nem? Megkaptuk. Aggódva közeledtünk a 12-es úton, ragyog a nap, de hó sehol. Kóspallag után az erdő hóval borított, az út is havas, jeges, izgalmas a lefelé tartó kocsik kerülgetése....
2018.01.22a párjával
Szörnyű
A rönkház panorámás superior szobájának tisztasága egyszerűen kritikán aluli! A fürdőszoba ahol csak lehet vízköves,a sarkokban vastagon áll a kosz bogártetemekkel díszítve. A lefolyóban csomókban állnak a hajszálak, a zuhanyzó penészes, a zuhanykabin rohadásnak indult. Az ágyneműhuzat tele...
2017.10.18gyerekekkel
Kiváló
Szeptember elején jártunk a szállodában, 3 nagy gyerekkel, így összenyitható, családi szobát kértünk. A hotel felé vezető út igen vadregényes, hangulatos erdei aszfaltos út. Érkezésünkkor kellemes csend, nyugodt környezet, gyönyörű rönk épület fogadott minket az erdei tisztáson. A recepción...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.04.01-ig
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros
78.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval