Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Meseházikó

Kedves Pöttyös Kávéház MezőkövesdKedves Pöttyös Kávéház Mezőkövesd a térképen

Kiváló 2016. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. április 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mezőkövesd nem a gasztroélet fellegvára, s a turizmus célpontjai között sem tartják számon, az egyetlen jelentősebb nevezetesség, a Zsóry fürdő a városon kívül, kb. 5-6 kilométerre fekszik, így akik a fürdőbe mennek, gyakran a városba be sem térnek a pihenésük ideje alatt.
A kissé álmatag és unalmas kisváros üde színfoltja a Kedves Pöttyös, amely a belváros csendes szegletében, a Bevásárlóudvar egyik saroképületében található, A családi vállalkozás egyszerre műhely, kézműves bolt és vintage kávézó. Olyan, mint egy mesebeli házikó, egy igazi ékszerdoboz.
Szívet melengető hangulat, a dizájn kicsit provance-ias, de népi motívumokat is idéző, kicsit mesés-babaszobás, az a bizonyos pozitív értelemben vett "cuki" hely.
A kínálatban forró csoki, kávéfélék (legnépszerűbb a latte és a cappuccino), teák, limonádé, turmix és házias sütik, aprósütemények szerepelnek. Az árak barátságosak, espresso 250 Ft, latte 400 Ft, a forró csoki csak 300 Ft.
A kiszolgálás is nagyon kedves.
A bolti rész a földszinten van, az emeleten további asztaloknál lehet leülni, illetve itt szoktak különböző kézműves foglalkozásokat is tartani.
Öröm ide betérni!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (6)
Kedves Pöttyös Kávéház Mezőkövesd - Külső képKedves Pöttyös Kávéház Mezőkövesd - Külső képKedves Pöttyös Kávéház Mezőkövesd - EgyébKedves Pöttyös Kávéház Mezőkövesd - BelsőKedves Pöttyös Kávéház Mezőkövesd - BelsőKedves Pöttyös Kávéház Mezőkövesd - Belső

Kedves Pöttyös Kávéház további értékelései

2017.07.15barátokkal
Kiváló
A Kedves pöttyös egy szeretnivaló kézműves bolt és cukrászda-reggeliző–kávézó, ahol épp gyerek-zsúr volt a galérián midőn ott jártunk. Tetszett, hogy tartanak Igazi Csíki Sört továbbá a Békésszentandrásiaktól is pár tételt, például Óaranyat, ami egy bécsi ászok típusú sör. Májpihentetés...
Népszerű szállások a környéken
Fenyő Panzió Mezőkövesd - Napi árak
Napi árak
2024.09.01-ig
Fenyő Panzió Mezőkövesd
15.800 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval