Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fald Fel Amerikát új helyen

Fald Fel Amerikát MiskolcFald Fel Amerikát Miskolc a térképen

Szörnyű 2015. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Új helyre költözött az étterem, és ezáltal úgy néz ki nagyban romlott a színvonal. A dolgokhoz hozzátartozik hogy tegnap este az új hely nyitásakor érkeztünk, de mégis nagy csalódást okozott.
A régi helyen (Szemere u.) kétszer megfordultunk, nem igazán volt csalódásra okunk. Korrekt hely korrekt árakkal korrekt kiszolgálással és jó ételekkel, mindent elpusztítottunk.
Aztán új helyre költözött, és mostmár Miskolc főutcáján rendelhetünk hamburgert. Okt 31-én 19 órától volt hirdetve a megnyitás, foglaltattam is asztalt három főre 20 órára.
Kívülről egész jól nézett ki az étterem, de valahogy nem az igazi hangulat fogadott bent. Szerintem az előző hely jobban illeszkedett az étterem hangulatához, de ez meg központibb helyen van.
Az első pofonnal akkor szembesültünk mikor a korábban (szerdán) lefoglalt asztalunk nem volt fenntartva, hanem ami jutott, azt kaptuk.
Volt egy kellemetlen nyitóműsor is, valami hastánc féle, ami szerintem nem igazán kellett volna, nem láttam a közönségen azt az áhított arcot, de ez még belefért.
Aztán felvették a rendelést, az italokat ki is hozták. Az ételekre várnunk kellett, nem is keveset körülbelül negyven percet. Megérkezett a "felszolgáló", aki sűrű elnézések közepedte lerakta elénk a megrendelt hamburgereket és tálakat, és közölte hogy a konyhán összekeveredtek a blokkok, ezáltal csúszott az asztalunk kiszolgálása.
Jó, mindegy előttünk van, gondoltuk mi. Rendeltünk még egy kör italt, ami valahol elveszett az éterben. Körülbelül tíz perc után mentünk oda a pulthoz, hogy mégis hol van az italunk...erre azt a választ kaptuk hogy a pincérünk eltűnt, de pótolják azonnal. Na az az azonnal újabb öt percet vett igénybe, és még a pincérünk is előkerült. Az ételeinket hidegen kaptuk, pedig amit kaptunk az tényleg finom volt, csak élvezhetetlen.
Fizetés után eljöttünk csalódva.

A mellékhelységben szemetes nem volt, a piszoárt egy függöny választotta csak el a kézmosótól, na de ez csak félig-meddig tartozik az egészhez.
Tiszta szívvel ajánlanám az előző éttermet bárkinek aki Miskolcra téved, mert az tényleg jó volt, viszont ez ami a költözés után történt, ezzel a személyzettel, ilyen környezettel, abszolút nem.
Nagyon nagyot csalódtam, azt hiszem többé be nem teszem oda a lábam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos

Fald Fel Amerikát további értékelései

2018.12.05a párjával
Szörnyű
2018.12.02-án rendeltem egy chickenburgert a Miskolci Fald fel Amerikát nevezetű étteremből. Hiba volt. Habár korábban személyesen már többször is betértem erre a helyre, elérték azt, hogy többször ne egyek náluk. Egy chickenburgert rendeltem, ami az ételrendelő [moderálva - a szerk.] oldalán...
2018.08.11családjával
Kiváló
Nagyon kedves, szinte baráti kiszolgálásban volt részünk. Az étel, amit ettünk nagyon finom, ízletes volt, adagra megfelelő. Az italok hűtöttek voltak, ami nem megvetendő a nagy nyári melegben. Az árak megfelelőek, megfizethetőek. Az étterem jól megközelíthető tömegközlekedési eszközzel, mely a...
2017.06.26családjával
Jó elhelyezkedésű bisztó. Azonban a kinti részre sokszor odatűz a nap, így bent foglaltunk helyet. Van mikor többen vannak, de néha nem túl sokan, a kiszolgálás kicsit döcögős, de rendesek. Az ételekkel jól lehet lakni, árban sem rossz és minőségre sem. Az italok változatosak megfizethető árakon....
Népszerű szállások a környéken
Premier Hotel Miskolc - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.05.19-ig
Premier Hotel Miskolc
38.400 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
56.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval