Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csak csajok és relax...

Bástya Konferencia és Wellness Hotel MiskolctapolcaBástya Konferencia és Wellness Hotel Miskolctapolca a térképen

2015. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. május 5.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kora nyári idő, eleven zöld természet. Mi kell még ahhoz, hogy jól érezd magad?
Egy jó szállás finom ételek s környezet mely a természet frissességében megbújva "Bástyaként" biztosítja számodra a kényelmet és a pihenést.Az éles kanyar és meredek utca miatt kissé nehézkes a parkolás, bár az ott élő régimódi Úriember gyorsan navigál, ellenszolgáltatásért cserébe tuti őrzést vállal, s ha nem vagy észnél már nem is keresed tovább a szálloda ingyenes parkolóját.
Az előtérben kellemes bár kissé puritán környezet, azonban készséges recepció fogad.Így az első körben a szobánkba való felkísérés során éltünk is vele, hisz ajtónkon a kártyás zár bonyodalmakkal volt nyitható.
Nem gond, fényesen süt a nap, kipakolás után fedezd fel környezeted program van.A környék mesés, friss,páradús levegő, elevenen zöldellő természet. Kellemes séta a kis tóval rendelkező szemközti parkban. Eleven kacaj, víg zsongás zaja a környéken.Kis-vonat suhan el előttünk, mely elvisz az újonnan épített élményparkba.Egy kis utazást mindenképp megér az is, főleg, ha aprócska gyerek az útitárs.Este már korgó gyomorral bandukolva tértünk be az étterem szépen terített több választékkal ellátott vacsorájához.Ínyenc lévén a különleges dolgokat kedvelem,melyhez kellő tapasztalattal rendelkező séf munkálkodik a konyhában.Ha szeretném egészséges salátát eszek, ha több kalória szükséges valami jó magyarosat. Csak rajtam múlik és az ízek is harmonikusak.Csak óvatosan a mennyiséggel! Tele hassal egy gyönyörű környezetben , rosszat álmodni nem lenne kellemes.
Vacsora után az esti pihenő az esztétikusan berendezett, modern dizájnú szobában. A fürdő stílusos bár kissé lassan vándorol a víz a lefolyón lefelé. A karbantartási csapat a "folyamatban van" jelszót használja.
A kis erkélyről gyönyörű tájkép tárul elénk. Régi magas fenyők, tölgyek.Egy kellemes gyöngyöző bor társaságában, mosolyogva néztük a tájat a fényképező villogás közben lányommal
Reggel a friss teraszon elfogyasztott reggeli adott energiát a naphoz, mivel mindent látni szerető korai kelők lévén imádjuk a reggeli harmatot.
Medencei mártózás fent a terasz medencében, masszázs (Fruzsi ügyes kezével), egy kis szoli, dermolife kabin... Egész jól indul a nap.Felfrissülve csinosan, a napi strandoláshoz és napfürdőzéshez. Bár a barlangfürdő merészen közel van, a nap tündöklő ereje most csábítóbb.
A strand is kellemes, finom a balatoni hekk, néhány fa azonban még gyorsan felnőhetne a medence környékén.
Rövid 4 nap ahhoz, hogy felfedezd a környéket, élvezd a szállodai szolgáltatásokat, ha ma indulnék a tartózkodást legalább két nappal megtoldanám.
Csak rajtad múlik, hogy hol érzed jól magad, itt a nüansznyi hiányosságok ellenére úgy gondolom sikerülni fog.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Bástya Konferencia és Wellness Hotel további értékelései

2023.09.22a párjával
Kiváló
Télen voltunk, de kellemesen meleg volt a szobában valamint az egész hotelben. Az ételek finomak, kiszolgálás kedves. Nagyon jó helyen van a hotel, a barlangfürdőtöl néhány méterre. A wellness része viszont kicsi és hideg.
2023.09.02a párjával
Átlagos
2023 augusztus végére foglaltunk 4 éjszakára szállást. Egy nappal később tudtunk elindulni családi okok miatt, melyet a szálloda írásban vissza is igazolt. Elszámolásnál azonban a 4 éjszakára vonatkozó összeget fizettették ki velünk, pedig csak 3 napot tartózkodtunk ott. Jogilag elfogadom, de...
2023.05.06a párjával
Kiváló
2023.05.03.-05-között töltöttünk három nap/két éjszakát feleségemmel Miskolc-Tapolcán a Bástya Wellness Hotelben. A hotelre az interneten keresgélve találtam rá és utólag elmondhatom,hogy nem bántam meg a választást. A hotel Miskolc-Tapolca szívében van közvetlen a gyönyörű park és csónakázó tó...

A Bástya Konferencia és Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

Bástya Konferencia és Wellness Hotel Miskolctapolca - Napi árak félpanzióval (1 éjtől)
Napi árak félpanzióval (1 éjtől)
37.967 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2026.01.01-ig
Bástya Konferencia és Wellness Hotel Miskolctapolca - Karácsony - teljes előrefizetéssel (min. 2 éj)
Karácsony - teljes előrefizetéssel
198.964 Ft / 2 fő / 2 éj-től büféreggelivel
12.29-2025.01.01.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Park Hotel Minaret Eger - Napi ár reggelis ellátással
Napi ár reggelis ellátással
2025.11.15-ig
Park Hotel Minaret Eger
13.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
89.878 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval