Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyors és kedvező árú ebéd

Zolgiz Ételbár NagycenkZolgiz Ételbár Nagycenk a térképen

2023. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hidegségen lévő szállásunkra igyekezve a szomszéd településen, Nagycenken álltunk meg ebédelni, tudva azt, hogy Hidegségen nem működik jelenleg étterem. A Zolgiz a település központjában, a főút mellett közvetlenül található. Ételbárként kategorizálják magukat, ami meg is felel a valóságnak. A eltér fiatalos, retróba hajló, de barátságos.
Kávézó, frissensültek, steet food, pizza, hamburger, egyszerűbb ételek, mindez megtalálható itt. Nagyon kedvező árú az ebédmenü, a 2 fogás mindössze 1200 Ft hétfőtől péntekig 11-14 óra között. Viszont megbontani, variálni nem lehet, önmagában a főfogás is ugyanennyi, 1200 Ft, ami még szintén nem mondható drágának, viszont ugyanez igaz a levesre is, ami szerintem inkább rugalmatlanságra utal és a többi étel árát figyelembe véve nem is reális.
Rántott sajtot, rántott csirkemellet, hagymakarikát, melegszendvicset és gyros tálat ettünk. Az ételeket 3 pontosra taksálnám, mirelitből sütnek, igazából ehhez nem szükséges szakács tudás. Árban minden kedvezőbb, 2000 Ft alatti áron kapható szinte minden. Itt is megjelent az a fajta rugalmatlanság, hogy nem lehetett a fogásokon módosítani, cserélni. A maradékot elcsomagoltattuk, a dobozért kellett fizetni.
Népszerű helynek tűnik, folyamatosan érkeztek a vendégek, a kontextus alapján helyi lakosok, törzsvendégek. A rendelés és a fizetés a pultnál történik.
Összességében a mi igényeinknek megfelelt, pénztárcabarát ebédünk volt itt, de minőségre és az össz-élményre 3 pontnál többet nem tudok reálisan adni.
A nevet úgy fejtettem meg, hogy talán Zoltán és Gizella a tulajdonosok, persze, lehet, hogy egészen másról van szó.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (17)
Zolgiz Ételbár Nagycenk - Étel/italZolgiz Ételbár Nagycenk - Étel/italZolgiz Ételbár Nagycenk - Étel/italZolgiz Ételbár Nagycenk - Külső képZolgiz Ételbár Nagycenk - Külső képZolgiz Ételbár Nagycenk - BelsőZolgiz Ételbár Nagycenk - BelsőZolgiz Ételbár Nagycenk - Étel/italZolgiz Ételbár Nagycenk - BelsőZolgiz Ételbár Nagycenk - BelsőZolgiz Ételbár Nagycenk - BelsőZolgiz Ételbár Nagycenk - Étlap/itallapZolgiz Ételbár Nagycenk - BelsőZolgiz Ételbár Nagycenk - Külső képZolgiz Ételbár Nagycenk - Étel/italZolgiz Ételbár Nagycenk - Étel/italZolgiz Ételbár Nagycenk - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval