Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kínai étterem az Erzsébet téren

Mei Wei Étterem NagykanizsaMei Wei Étterem Nagykanizsa a térképen

Átlagos 2016. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. március 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagykanizsa központjában, a szépen felújított Erzsébet tér keleti oldalán, a Tourinform és a Central Szálloda mellett található. Reggel 10-től este 10-ig van nyitva. Egy tipikus kínai étterem, amelynek a tulajdonosa is kínai és az ételkínálatban is tipikus kínai ételek jelennek meg. Árak tekintetében - ahogy azt a kínai gyorsétteremeknél megszokhattuk - olcsónak tűnik, de ha összevetem a város többi éttermével, azok ebédmenüjével is, akkor mégsem tűnik annyira olcsónak. Az 1 fogásos menük ára sima rizzsel 730 Ft, de ha más körettel, üvegtésztával, zöldséges tésztával, tojásos rizzsel, vagy a nem igazán autentikus sült krumplival kéri az ember, akkor az már extra díjas. A marhából és kacsából készül menük drágábbak, 1200 Ft-ba kerülnek, de ezek szerintem elég gyengék, nem igazán érik meg az árukat. A ramen leves 1200 Ft-ért szintén nem a legolcsóbb kategória, és a jobb ramenekhez nem is lehet hasonlítani, ez inkább amolyan generál kínai leves, a valódi ramenhez nincs sok köze.
Nagyon furcsa és számomra teljesen érthetetlen, hogy hamburgert és gyrost is lehet kapni itt, bevallom, eszembe nem jutna ilyen ételeket enni egy kínaiban, csak a reklámfeliratot láttam.
Az étterem maga jellegtelen, hodályszerű, kissé retrós, dekorációkban szegény. A pultnál kell rendelni. Sokan elvitelre vásárolnak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Mei Wei Étterem Nagykanizsa - Külső képMei Wei Étterem Nagykanizsa - Külső képMei Wei Étterem Nagykanizsa - Étlap/itallapMei Wei Étterem Nagykanizsa - BelsőMei Wei Étterem Nagykanizsa - Étlap/itallapMei Wei Étterem Nagykanizsa - Étlap/itallap

Mei Wei Étterem további értékelései

2019.03.20barátokkal
Átlagos
A belváros egyik patináns szállodájának egy részén helyezkedik el a Mei Wei Étterem. A kínai kaja rajongói mámorban úszhattak, mikor megnyitott. Aztán persze ki is józanodhattak. Stílustalan hodály, talán ez jellemzi a legjobban. A Mei Wei étterem kinézetre lepattant, piszkos, több helyen...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Touring Nagykanizsa - Napi árak
Napi árak
2025.09.16-ig
Hotel Touring Nagykanizsa
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel