Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vadszőlő, drótszamár és mászóka

Piknik Manufaktúra NagymarosPiknik Manufaktúra Nagymaros a térképen

Kiváló 2022. októberben járt ittÉrtékelt: 2022. október 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagymaros egy kis ékszerdoboz a Dunakanyarban. A település fekvése elsőrangú: Duna-part, szemben a visegrádi fellegvárral, északon a Börzsöny hegyei magasodnak, hangulatos utcácskák, szép házak, és nemkülönben klassz vendéglátó helyek. Ezek közé tartozik a Piknik Manufaktúra is, amely a Duna-parton található a sétányon, a rév közelében. Mellette egy modern játszótér várja a gyerekeket.

A biciklisek és a túrázók körében kifejezetten népszerű helyszín. A belső részben párás, fülledt meleg volt és némi ételszag, a konyha szellőzését, szeparálását úgy tűnt, nem sikerült jól megoldani. A berendezés eklektikus vintage stílusú, innen-onnan megmentett, felkarolt bútorzattal.

A terasz a szőlőlugas alatt viszont parádés. Nálam a hangulat itt sodort is minden negatívabb vagy kevésbé tökéletes részletet (magyarázat az 5 pontra). A teraszról kitűnő panoráma nyílik a Dunára és a szemközti partra.

A kiszolgálás komótos, lassú, de kedves, itt mintha mindenki egy nagy közös gulyából érkezett volna, a süteményeket - házi csokis brownie, sóskaramellás sajttorta (950 Ft/szelet) - a pultról például önkiszolgáló módon el lehet vinni, s a végén a fizetéskor kell bemondani a fogyasztást.
Az étlapon kézműves burgerek (3190 Ft/ steak burgonyával), napi leves (olasz paradicsomleves) /1450 Ft), egytálételek szerepelnek, összességében a konyha komolyabb, mint egy street food bisztróban. Reggelit és ebédet is kínálnak. Alkalmanként mindenféle közösségi eseményt (bio piac, retró vásár) és rendezvényeket (mini fesztiválok, zenével) is tartanak.
A cappuccino 690 Ft, különösebben nem volt átütő.
Kézműves söröket (Szent András) és cidert (meggyes, almás /950 Ft) is tartanak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (23)
Piknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - EgyébPiknik Manufaktúra Nagymaros - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Royal Club Hotel Visegrád - Két éjszakás ajánlat félpanzióval
Két éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval