Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mexikói színek és ízek

Salsa Étel- & Koktélbár NyíregyházaSalsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza a térképen

2015. májusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. május 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hétköznap este ténferegtünk a belvárosban a kollégákkal, és ez a hely nyerte el a tetszésünket. Kívülről csak a földszinti részt láttuk, itt elegáns fehér székek, asztalok és a bárpult található, de belépve megláttuk, hogy van emeleti rész is, így inkább oda mentünk fel, és jól is tettük, ugyanis az emeleten igazi mexikói hangulat fogadott bennünket. A falakon színes, mozaikszerű képek, azték motívumokkal.
A személyzet azonnal foglalkozott velünk, készségesen ajánlottak ételeket, italokat, de egyáltalán nem tolakodóak voltak, hanem csupán barátságosak. Ezek azok a helyek, ahol akkor is jól tudom érezni magam, ha amúgy a kaja nem eget rengetően szuper!
Mivel én a magam részéről már csak valami egyszerűt akartam estére enni, így a Salsa Diák Menü kínálatából választottam egy quesadillát, bár őszintén szólva kíváncsi voltam, vajon mindössze 666 Ft-ét mit fogok kapni. A leírás szerint "mexikói melegszendvics, csirke, sajt, kukorica és bab". Hát, ha úgy nézzük, végülis így is meg lehet közelíteni...
A várakozás idejére egy málnás limonádét kértem, az klasszul nézett ki és finom is volt, és nem volt telenyomva jéggel, mint sok másik helyen.
A quesadilla már össze volt rakva, a 2 kerek "palacsinta" lap közé már be volt töltve a töltelék, és össze volt sütve, így a sajt belülről megolvadt és egész jól nézett ki, és látszott, hogy nem sajnálták ki belőle az összetevőket. A fűszerezése elég visszafogott volt, mehetett volna még bele több "íz". A tésztája azonban túl volt szárítva, de a töltelék rész amúgy finom volt, a csirkehús és a vörösbab is. Ár-érték arányban tényleg kedvező volt. A többiek rántott sajtot ettek sült krumplival (szintén diák menüs), nem panaszkodtak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (16)
Salsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza - Külső képSalsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza - BelsőSalsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza - BelsőSalsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza - Étel/italSalsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza - Étel/italSalsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza - Étel/italSalsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza - BelsőSalsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza - BelsőSalsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza - BelsőSalsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza - BelsőSalsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza - BelsőSalsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza - BelsőSalsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza - BelsőSalsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza - Külső képSalsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza - EgyébSalsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval