kition étterem értékelései

Értékelései
17
34
180
441
14
2
313

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közelben járva a napokban ide tértem be ebédidőben egy könnyű ebédre. A 60 féle palacsinta mellett két féle levesből is lehet választani, én a tárkonyos raguleves mellett döntöttem. A leves már csészébe ki volt porciózva, utána ment a mikróba. A palacsintát is a korábban kisütött palacsinta töltésével és mikrózásával készítik, ami sokat ront az egyébként finom ételek értékéből.
Megosztom
2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik délután kipróbáltam egy Róma nevű hot dogot. Sorba állni nem kellett, én voltam az egyetlen vevő, jó hangosan kellett ráköszönni az eladóra, hogy jöjjön kiszolgálni. Sokszor járok a környéken, miután a közelben lakom, de vevőt nagyon ritkán látok. A magas árak riaszthatják el az embereket, az általam választott hot dog 690 Ft , és kettőtől sem lehetne jóllakni.
Megosztom
Megállt az idő -

Szlovák Étterem Budapest

2017. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. április 14.
28 éve jártam először a Szlovák Étteremben, sok minden azóta sem változott. A sörkínálat kézműves sörökkel bővült, ezek egész baráti áron kaphatók, 6-700 Ft-ért. Az ételválaszték a 20 évvel ezelőtti idézi, főleg disznó húsból és főleg jó vastagon panírozott ételek alkotják a kínálatot, az adagok jó laktatóak, nehéz fizikai munkát végzőknek való.
Megosztom
Kellemes alternatív cukrászda -

Napfényes Étterem és Cukrászda Budapest

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik este ide tértünk be fagylaltozni, miután a környéken még az összes fagylaltozó zárva volt. Az április elejei hűvös időben a választék 6-7 féle fagylaltból állt, két féle fagyi xillittel készült, ezek ára 280 Ft gombőconként, a többié 250 Ft. A fagyi jó átlagos, a sütemények szépek, áruk 500-600 Ft körül van, ami a környéken nem számít drágának.
Megosztom
Csokoládé aranyáron -

Rózsavölgyi Csokoládé Budapest

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 7.
Egyik este a záróra előtt fél órával tértünk be, az alkalmazott papírjaiba mélyedt, szemmel láthatóan nem nagyon örült nekünk, igyekezett röviden válaszolni kérdéseinkre, és minél előbb túl lenni rajtunk. Az árak az egekben, egy kis szem csokoládé 300 Ft körül van, így éppen csak egy kis kóstolót vettünk. Vevő nem volt rajtunk kívül, máskor is üresnek szoktuk látni a boltot.
Megosztom
Kiváló wok bár -

Flour Style Wok Bar Budapest

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Majdnem a lakásunk alatt van az étterem, ahol az elmúlt években volt török étterem, majd vietnami étterem. Sok idő eltelt, mire a kipróbálása mellett döntöttünk, részben az itt olvasott pozitív véleménynek is köszönhetően. Az étterem távolkeleti vegyesnek tűnik, japános, kínaias, és thai jellegű ételek is vannak, a legnépszerűbbek a Pad Thaihoz hasonló wok ételek, ami külön választható alapokból és feltétekből szabadon állítható össze.
Megosztom
Jó kis retró burger -

GoGo Hami Rózsa Budapest

2017. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. április 5.
Egyik nap úgy döntöttem, hogy kollégáim pozitív véleményét figyelembe veszem, és itt költöm el ebédemet. Átlagos retro hangulatú hamburgeres, legalább 20 féle hamburgerrel , gyrossal és hot doggal bővített kínálattal. Maci burgert választottam 1. 200 Ft-ért, ami 25 dkg-os húspogácsát tartalmazott, sok salátával együtt, egy komplett ebéd volt.
Megosztom
Finom menü olcsón és gyorsan -

Matula Bistro Budapest

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közelben járva 40 percem volt ebédelni, ezért ezt az éttermet próbáltam ki, bízva abban, hogy a menükre nem kell sokat várni. Két levesből, 5 féle főételből és 2 féle desszertből állítható össze a 2 két fogásos menü 990 Ft-ért, a 3 fogásos 1090 Ft-ért. Várakozásom bejött,mert gyors volt a kiszolgálás, mellette udvarias is, ha nem is annyira, mint egy elegáns étteremben, de itt a gyorsaság a fontos.
Megosztom
Príma kézműves sörök -

Monyó Café Budapest

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 22. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A honlapot olvasva jött az ötlet a hely kipróbálására, a közelben lakva számos alkalommal láttuk már, de a külseje nem volt túl bizalom gerjesztő. A név kávéházat sejtet, kapható is kávé, de valójában kifejezetten kocsma hangulatot áraszt, este mindenki sört fogyasztott. Hatféle kézműves sör volt csapon, 800-1100 Ft korsónkénti áron, egy korsó itt 4 dl-es.
Megosztom
Jó kis piaci kifőzde -

Boszorkány Tanya Budapest

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Számos alkalommal vásároltunk elvitelre ennél a piai kifőzdénél a Pestlőrinci piacon, főleg szombati napokon. A választék főleg átlagos magyaros ételek, rántott húsok, pörköltfélék, pár sült hús. Egy főétel ára körettel 1. 000 Ft körül van, ami elég normális adag, a minőség nem kiemelkedő, de jó átlagos. Időnként vadpörkölt vagy harcsapaprikás is kapható, ez már 1.
Megosztom
18 oldalon / 180 találat


TérképX