kition étterem értékelései

Értékelései
17
33
161
398
13
2
288

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miután a lakóhelyünk közelében van a pékség, többször beugrottunk már ide péksüteményért. Egy két perces vásárlásról nehéz megalapozott véleményt írni, más mint amikor étteremben étkezik az ember. A hely fekvése remek,a Kálvin tér közepén található, ami a megfelelő hangulatot biztosítja.
Megosztom
Olcsó önkiszolgáló a Váci utcában -

Corso Gourmet Budapest

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Váci utcában sétálva figyeltünk fel az étteremre, ami egy CBA üzlet felett van a 2. emeleten. A kialakítása szép és ízléses, a tisztaságra nagy súlyt fektetnek. 990 Ft-ért lehetett menüt enni, amit két féle levesből és 7-8 féle főételből lehetett összeállítani. 1500 Ft-ért a főételből emelt adagot adnak, de a normál adag sem kicsi.
Megosztom
Különleges sonkás szendvics -

Hamvich Budapest

2016. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. november 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik délelőtt, amikor a közeli SZTK-ban végeztem, a honlapon olvasottak alapján itt költöttem el a reggelimet. A névadó hamvich nevű sonkás szendvicset választottam reggeli menüben, amelyhez rostos üdítőt vagy kávét lehetett választani. Így menüben még elfogadható az egyébként nem olcsó ár, amelyhez azért minőség tartozik.
Megosztom
Csöppnyi Kurdisztán Újpesten -

Sekiz Gyros Terasz Budapest

2016. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. november 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár hónapja nyílt ez a gyroszos Újpest Központjánál, és hamar kedvencünké vált. Hatalmas kurdisztáni zászló fogadja a belépőt, a kiszolgálás kifejezetten kedves, kivéve régebben, amikor nem a kurd fiúk, hanem egy női alkalmazott szolgált ki. Az adagok jó nagyok, kisebb étkűeknek másnapra is elég.
Megosztom
Kellemes hegyvidéki cukrászda -

Szamos Marcipán Szépkilátás Cukrászda Budapest

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miután a közelben rokonaink laknak, gyakran megfordulunk a Sváb-hegyen, és többször a cukrászda előtt parkoltunk le. Nyáron fagylaltért, télen süteményért be is szoktunk térni. Bár elég hely kínálkozik a leülésre, elvitelre szoktunk vásárolni, a fagylatot meg kézben elnyaltuk. Szabad hely egyébként kevés akad, népszerű a cukrászda, és nem véletlenül.
Megosztom
Csúcsminőségű szendvicsek -

Amber's French Bakery and Café Budapest

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 11. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először a honlapot olvasva jött az ötlet a kávéház kipróbálására, így amikor egy könnyű ebédre vágytunk a közelben, ide tértünk be. Melegszendvicset és mozzarellás szendvicset ettünk, mindkettőhöz balzsamecettel locsolt zöld saláta járt, és mindkettő rendkívül finom volt, szendvicstől pedig nem várt volna gasztronómiai élményt az ember, de itt kapott.
Megosztom
Olcsó pizza és más semmi -

TRIOpizza - Nyugati metróaluljáró Budapest

2016. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. november 10. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég nyílt meg a Nyugati téri aluljáróban a hálózat újabb egysége. A többi üzlettel ellentétben itt csak pizza kapható, gyros vagy tészta nem. A választék és a minőség elfogadható, a többi Trio Pizza szintjét hozza, a kiszolgálás elég fásult, bár jóval kevesebben vannak a vevők, mint Újpesten. A fő vonzerő az olcsósága, bárki könnyen elűzheti éhségét.
Megosztom
2016. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. november 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A napokban próbáltam ki az éttermet, miután több kollégám dicsérte. Átlagos kínai étterem, átlagos, nem túl nagy választékkal, a portálon levő ételajánlatok egy része nem volt kapható. A kiszolgálás nem túl szívélyes, még éppen elfogadható. Az ételek minősége elég jó, a kínai gyorséttermek átlagát hozza, az árfekvés is hasonló, az adagok megfelelőek.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A honlapon olvasott pozitív véleményekre tekintettel próbáltuk ki a kávézót, amely előtt már számtalanszor elsétáltunk. Szép helyen, a Ferenciek tere közepén fekszik, modern minimalista stílusú, de azért hangulatos a berendezése. A kiszolgálás informatív és kedves, kávézótól több nemigen várható. A kávé és csokoládé finom volt, pár sütemény is kapható, a sajttorta kinézete a legbiztatóbb.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már sokszor elsétáltunk pub előtt, mire egyszer úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk. Hétköznap este elég üres volt, beléptünk idején mi voltunk az egyetlen vendégek, később még egy pár bővítette a vendégkört. Kellemes, tiszta , hangulatos hely a belváros szép részén, hangulatos, középkori hangulatot árasztó kis utcában.
Megosztom
17 oldalon / 161 találat


TérképX