kition étterem értékelései

Értékelései
17
34
167
415
14
2
302

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kition értékeléseit!

Olvasd el kition étterem értékeléseit!

kition értékelései

Csak az árak lennének alacsonyabbak -

Costa Coffee Kálvin Budapest

2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. február 23.
Egyik este tértünk be egy forró csoki erejéig, már sokszor elsétáltunk előtte a nyitás óta, de nem vagyunk nagy kávézók. A forgalom már nem volt túl nagy, a kiszolgálás informatív és kedves volt, egy elegáns étterem színvonalán mozgott. A hely hangulatos, tiszta, rendezett. A törökméz ízű és a fekete erdő forró csoki tényleg nagyon finom és különleges , különlegesebb mint más neves kávézókban.
Megosztom
Átmenet a menza és az étterem között -

Bőségtál Étkezde Budapest

2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. február 18.
A Hold utcai piacon akartunk ebédelni, körbesétálva felső szintet végül itt kötöttünk ki. Önkiszolgáló jellegű hely, mint a többi,talán az ebédidős csúcs utáni időszak miatt a kiszolgálás nagyon szívélyes és kedves volt. A választék tekintélyes, az ételek is finomak lettek volna melegen. A csülkös bableves is éppen ehetően langyos volt, a második fogást mikrózták, de mire ettük volna eléggé kihűlt.
Megosztom
2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. február 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A honlapon olvasva jött az ötlet a cukrászda kipróbálására, korábban már többször elsétáltam előtte. Legnagyobb meglepetésemre a hideg februári napon is volt fagylalt, ráadásul szép nagy választékban. 3 cukormentes változat is volt, én a pisztácia és a vörös boros málna mellett döntöttem. A két gombóc , amit úgy kennek fel, hatalmas adag volt, a borsos árat ez elviselhetővé teszi.
Megosztom
Helyén kell kezelni -

Bádog Gundel Budapest

2017. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. február 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Annyi rossz kritikát olvastam a helyről,hogy felkeltette az érdeklődésemet, és amikor a közelben jártam, elmentem kipróbálni. A hely egy átlagos piaci kifőzde, talán szándékosan is árasztja a lepukkadt fílinget, maga a piac és egész Pestújhely 30-40 évvel ezelőtti hangulatot áraszt. Nyilván nem a magyar gasztronómia élvonala, a felfokozott média érdeklődés és a Gasztroangyalban történt sztárolás is érthetetlen.
Megosztom
Degeszre ettük magunkat -

Degesz Csárda Budapest

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szinte véletlenül fedeztük fel az éttermet a Nemes utcán autózva. Először csak egy desszertre mentünk be, és a kellemes tapasztalatok alapján pár nap múlva itt vacsoráztunk. A kiválasztott ételek mindegyike remekül sikerült, a csülkös bableves, a Degesz húsleves, a Kárpáti módra készült fogas filé, a fitness saláta is finom volt.
Megosztom
Finom falatok, igénytelen környezet -

Tonett Étterem és Pizzéria Budapest

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször elmentünk már az étterem előtt, de csak az itt olvasott vélemények hatására próbáltuk ki. A megközelítés sem volt egyszerű, mert a bejárat előtt lefagyott, takarítatlan havon kellett átcsúszkálni. A berendezés a 80-as éveket idézi, valakinek lehet , hogy tetszik, nekünk nagyon nem jött be.
Megosztom
2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miután a lakóhelyünk közelében van a pékség, többször beugrottunk már ide péksüteményért. Egy két perces vásárlásról nehéz megalapozott véleményt írni, más mint amikor étteremben étkezik az ember. A hely fekvése remek,a Kálvin tér közepén található, ami a megfelelő hangulatot biztosítja.
Megosztom
Olcsó önkiszolgáló a Váci utcában -

Corso Gourmet Budapest

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Váci utcában sétálva figyeltünk fel az étteremre, ami egy CBA üzlet felett van a 2. emeleten. A kialakítása szép és ízléses, a tisztaságra nagy súlyt fektetnek. 990 Ft-ért lehetett menüt enni, amit két féle levesből és 7-8 féle főételből lehetett összeállítani. 1500 Ft-ért a főételből emelt adagot adnak, de a normál adag sem kicsi.
Megosztom
Különleges sonkás szendvics -

Hamvich Budapest

2016. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. november 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik délelőtt, amikor a közeli SZTK-ban végeztem, a honlapon olvasottak alapján itt költöttem el a reggelimet. A névadó hamvich nevű sonkás szendvicset választottam reggeli menüben, amelyhez rostos üdítőt vagy kávét lehetett választani. Így menüben még elfogadható az egyébként nem olcsó ár, amelyhez azért minőség tartozik.
Megosztom
Csöppnyi Kurdisztán Újpesten -

Sekiz Gyros Terasz Budapest

2016. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. november 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár hónapja nyílt ez a gyroszos Újpest Központjánál, és hamar kedvencünké vált. Hatalmas kurdisztáni zászló fogadja a belépőt, a kiszolgálás kifejezetten kedves, kivéve régebben, amikor nem a kurd fiúk, hanem egy női alkalmazott szolgált ki. Az adagok jó nagyok, kisebb étkűeknek másnapra is elég.
Megosztom
17 oldalon / 167 találat


TérképX