Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek olasz hely Sajószentpéteren

Pizza Pasta Buona Sera SajószentpéterPizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter a térképen

Kiváló 2023. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2024. május 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Fából ácsolt masszív pulton hatalmas régi mérleg, rajta súlyokkal, borosüvegek, asztali borhűtő, rézedények. Nyerstéglafal, kényelmes bútorzat, megnyerő világítótestek. Az ablakban másik mérleg és minőségi borok faládái. Otthonos, meghitt, maradásra ösztönző atmoszféra.
Olasz konyhát visznek, de az étlapot színesíti néhány nemzetközi és távolkeleti kompozíció, a levesműfajban a magyar konyha is beköszön.
A zöldséges, húsgombócos marhahúsleves ízletes, némi sót még elvisel, de mennyivel szerencsésebb ez így, mint túlsózva, ami szinte általános a műfajban. A gombóc házias ízre, formázásra egyaránt. Az előételek között szerepelt ottjártunk idején a portói mártásos csirkemáj, amit téliszalámis zelleres rizottóval és zellerropogóssal tálalnak. A máj ízre jó, állagra kissé túlment, a rizottóval meg voltunk elégedve, a tálalással nemkülönben. A ropogós tintahalkarikát érlelt sonkával, valamint kétféle aiolival, sherryssel és bazsalikomossal tálalják. Érdekes és jól működő kombináció, ez az előétel egészében megnyert minket. A Marinara pizza kifogástalan, az asztalon levő fokhagymás, valamint chilis olívaolaj lehetne meggyőzőbb. Az erdei gyümölcsökkel kísért citrusos ricottás canolli élvezhető, nem átütő.
Több, mint harminc minőségi, elsősorban magyar bort kínálnak, Tokaj-Hegyalját a Sauska és a mádi Bihari pincészet képviseli. A borok zömét kimérik decire is. A sörök nagyipari multitermékek az Asahi, valamint a Heineken portófióból, az import töményitalok között akadnak prémium tételek is. A pálinkaválasztékot a Száron működő Nobilis főzde biztosítja.
A kiszolgálás kedves, udvarias. A sört a jel alá csapolják.
Az árak értékarányosak.
Nekem ez megér 5 pontot, itt-ott felfele kerekítve.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Pizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter - EgyébPizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter - EgyébPizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter - EgyébPizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter - EgyébPizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter - EgyébPizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter - EgyébPizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter - EgyébPizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter - EgyébPizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter - EgyébPizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter - EgyébPizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter - EgyébPizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter - EgyébPizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter - EgyébPizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter - EgyébPizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter - EgyébPizza Pasta Buona Sera Sajószentpéter - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Szeleta Lillafüred - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.22-ig
Hotel Szeleta Lillafüred
42.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
56.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval