Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

kastély és más

Fried Kastély Hotel SimontornyaFried Kastély Hotel Simontornya a térképen

Átlagos 2016. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A feleségem születésnapját szerettük volna megünnepelni azzal, hogy egymáshoz felfűzött két helyszínen töltjük szabadságunkat, elsőként a simontornyai Fried kastélyt választottuk. Az internetes foglalás során erkélyes, klimatizált superior szobát választottunk, és előre átutaltuk a teljes árat. Sajnos csalódnunk kellett, mert nem a kastély épületben, hanem az új szárnyban helyeztek volna el minket, hiába fizettünk superior felárat. Szerencsére nagyon készségesek voltak a recepción, igyekeztek másik, hasonló jellegű szobát felajánlani, ami nem lehetett egyszerű, mert csaknem telt ház volt, így kaptuk meg a vadászház földszinti apartmanját.
Kényelmes ágy, tágas hálószoba, fürdő és nappali, két tv, nagy hűtő, konyhasarok, bár utóbbira nem volt szükségünk, mert félpanziós ellátást fizettünk.
Az ételek mennyiségével, minőségével és választékával elégedettek voltunk, a vacsorákhoz megkóstoltuk a helyi borokat is. Részt vettünk egy családias borkóstolós pincelátogatáson is, nagyokat sétáltunk a környező szőlőhegyen, a városban, pihentünk a kastély szépen gondozott parkjában.
A wellness részlegen nagyon kellemes az úszómedence, kényelmesek a pihenőágyak.
Sajnos az elhelyezésben még egy további gond is adódott, mert két éjjel után már éreztük, mintha dohos szagú lenne a kastélybeli szoba helyett felajánlott vadászházi szoba. Kértünk egy soron kívüli takarítást, de nem változott a helyzet, és ez azért volt kellemetlen, mert a párom régóta küzd egy hörgőgyulladással, és minden ilyen szagra érzékenyebb az átlagosnál.
Szerencsére nagyon jól állt a személyzet a kérésünkhöz, és a további két éjjelre egy másik szobát kaptunk, a vadászház emeletén.
Ezt a kalamajkát leszámítva jól éreztük magunkat, bár azt sajnáltam, hogy nem a kastélyban kaptunk szobát, így nem teljesülhetett az eredeti elképzelésünk, hogy egy "ódon" kastélyban pihenünk.
A szolgáltatásokat azért ítéltem átlagosnak, mert a csocsó és ping-pong használata akadozott a "labda" gyakori hiánya miatt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Fényképek (21)
Fried Kastély Hotel Simontornya - SzobákFried Kastély Hotel Simontornya - SzobákFried Kastély Hotel Simontornya - SzobákFried Kastély Hotel Simontornya - Külső képFried Kastély Hotel Simontornya - Külső képFried Kastély Hotel Simontornya - Külső képFried Kastély Hotel Simontornya - Külső képFried Kastély Hotel Simontornya - Külső képFried Kastély Hotel Simontornya - Külső képFried Kastély Hotel Simontornya - KörnyékFried Kastély Hotel Simontornya - Külső képFried Kastély Hotel Simontornya - Külső képFried Kastély Hotel Simontornya - SzobákFried Kastély Hotel Simontornya - SzobákFried Kastély Hotel Simontornya - BelsőFried Kastély Hotel Simontornya - BelsőFried Kastély Hotel Simontornya - BelsőFried Kastély Hotel Simontornya - BelsőFried Kastély Hotel Simontornya - WellnessFried Kastély Hotel Simontornya - VendéglátásFried Kastély Hotel Simontornya - Környék

Fried Kastély Hotel további értékelései

2024.04.20a párjával
Kiváló
Mivel idős ember vagyok, az úszó medencét nem tudtam igénybe venni. A medencébe való bejutás nem megfelelő. A kapaszkodónál a lépcsőfokok túl messze vannak és meredek. Egyszer vettem igénybe a medencét, de többször nem mertem igénybevenni. Gondolom ez nem csak nekem okoz problémát. A welnesz...
2024.04.15a párjával
Szörnyű
A kutyával történő ottlét a kapott szobát illetően rendkìvül diszkriminatìv. Az állatbarát szállás egyéb tapasztalataink mellett itt új fogalmat nyert. Az elszeparálásunk egy erkélytelen,levegőtlen,kilátás nélküli,inkább gyenge panziószobára hasonlìtó,ötven lépcső megmászásával...
2024.04.08barátokkal
Kiváló
A kastélyszálló remek, gyönyörű bútokkal. A félpanziós konyha isteni, ott dolgozók roppant kedvesek, szolgálatkészek. Informatív anyagokat és tájékoztatókat kaptunk a recepción. Javaslat idősebb odautazóknak: az első emeltre kérjenek szobát. Kastélynéző út (Dég, Simontornya, Ozora) alatt a dégi...

A Fried Kastély Hotel legnépszerűbb csomagjai

Fried Kastély Hotel Simontornya - Senior ajánlat (min. 2 éj)
Senior ajánlat
59.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.22-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár (min. 2 éj)
Legjobb ár
61.066 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.21-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Napfény Zalakaros - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Senior ajánlat 60 év felettieknek
2024.06.21-ig
Hotel Napfény Zalakaros
67.894 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval